Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Câștigătorul invitației duble la Lord of The Dance 2012

Concursul ce avea ca premiu o invitație dublă la noul show Lord of the Dance s-a încheiat în cursul zilei ieri. Vezi cine a castigat.

Concursul ce avea ca premiu o invitație dublă la noul show Lord of the Dance s-a încheiat în cursul zilei de ieri. Membrul norocos al clubului InfoMusic se numește Maria Dina, ea fiind invitata noastra la spectacolul programat pentru ora 16.00 la Sala Palatului. Distracție plăcută!

Vă reamintim că trupa Lord of the Dance prezintă în premieră mondială noua versiune a show-ului în România. După Cluj și două spectacole în București, dansatorii vor evolua și la Constanța. An de an, ei aduc magia dansului, a folclorului irlandez, magia luptei dintre bine și rău, toate transmise publicului în limbajul universal al dansului. De fiecare dată sălile sunt pline, iar trupa este aplaudată frenetic.

Creatorul acestui spectacol este dansatorul și coregraful Michael Flatley - devenit legendar pentru performanțele sale: „cel mai rapid dansator de step” (35 de pași de step pe secundă), premiul Guiness Book pentru „Cele mai rapide picioare din lume” și titlul de „Cel mai bine plătit dansator”.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lord Of The Dance
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Street dance pe sound-ul anilor 60 în noul Jack White – I’m Shakin' – VIDEOCLIP

Jack White a dezvăluit un nou videoclip pentru piesa I’m Shakin'. Acesta îmbină elemente ale muzicii și dansului din perioada...

Închide