Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Câștigătorul dublei invitații la concertul Steve Vai

Mai este foarte puțin până la concertul Steve Vai de la Sala Palatului, pe care fanii îl așteaptă cu nerăbdare. Vezi cine a câștigat dubla invitație la show-ul unuia dintre cei mai buni chitariști din lume.
posterul concertului steve vai

posterul concertului steve vaiMai este foarte puțin până la concertul Steve Vai de la Sala Palatului, pe care fanii îl așteaptă cu nerăbdare. InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la concert, iar în urma extragerii la sorți a ieșit câștigătoare Nicol Tudor.

Steve Vai este unul dintre cei mai talentați chitariști din lume, iar pe 1 noiembrie va aduce la București show-ul său excepțional. Spectacolul este parte a turneului de promovare a celui mai recent album lansat, The Story of Light. În deschidere publicul român va avea ocazia să o vadă pe excentrica Beverly McClellan, finalistă a concursului The Voice – ediția americană.

Biletele se găsesc pe www.Myticket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi la Sala Palatului. Prețurile variază între 90 de lei și 265 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Steve Vai
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kid Rock a lansat Let's Ride - LYRIC VIDEO

Kid Rock a lansat recent un videoclip prin care dezvaluie versurile piesei Let's Ride. Melodia este inclusă pe cel de-al...

Închide