Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorul dublei invitații la concertul Steve Vai

Mai este foarte puțin până la concertul Steve Vai de la Sala Palatului, pe care fanii îl așteaptă cu nerăbdare. Vezi cine a câștigat dubla invitație la show-ul unuia dintre cei mai buni chitariști din lume.

Publicat

pe

posterul concertului steve vai
posterul concertului steve vai

posterul concertului steve vaiMai este foarte puțin până la concertul Steve Vai de la Sala Palatului, pe care fanii îl așteaptă cu nerăbdare. InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la concert, iar în urma extragerii la sorți a ieșit câștigătoare Nicol Tudor.

Steve Vai este unul dintre cei mai talentați chitariști din lume, iar pe 1 noiembrie va aduce la București show-ul său excepțional. Spectacolul este parte a turneului de promovare a celui mai recent album lansat, The Story of Light. În deschidere publicul român va avea ocazia să o vadă pe excentrica Beverly McClellan, finalistă a concursului The Voice – ediția americană.

Biletele se găsesc pe www.Myticket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi la Sala Palatului. Prețurile variază între 90 de lei și 265 de lei.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

posterul concertului steve vai
Concerte joi, 1 noiembrie 2012

Steve Vai

Loc
Sala Palatului

Trending