Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Câștigătorul dublei invitații la concertul Kosheen

Concursul ce avea ca premiu o invitație dublă la concertul KOSHEEN s-a încheiat. Afla cine a câștigat.
Kosheen concertează în club Panic din București pe 13 octombrie

Kosheen concertează în club Panic din București pe 13 octombrie

Kosheen concertează în club Panic din București pe 13 octombrie

Concursul ce avea ca premiu o invitație dublă la concertul KOSHEEN s-a încheiat. În urma extragerii la sorți câștigător a ieșit Ovidiu Bouaru.

KOSHEEN vine în România pentru a cânta în Clubul Panic pe 13 octombrie. Trio-ul unit de dragostea pentru rock, hip-hop, jazz, drum’n'bass și folk a luat naștere în anii 90. Sound-ul formației inedit este dat de fuziunea vocii cântăreței Sian Evans cu electronica întunecată a lui Darren Decoder și Markee Substance. Piesele grupului transmit povești atât prin sunet, cât și prin versuri. Printre hiturile celor trei se numără Hide U, Catch și Hungry.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Kosheen
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Take That lansează un nou album în 2013?

Se pare că cei de la Take That se vor reuni pentru a înregistra un nou album în 2013 și...

Închide