Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Câștigătorii ultimelor 2 invitații duble la The Mission: A Desolat Experience

A avut loc a doua tragere la sorți pentru concursul A Desolat Experience, iar câștigătorii celor 2 invitații duble sunt Andreea Prodan și Schema Valentin.

A avut loc a doua tragere la sorți pentru concursul A Desolat Experience, iar câștigătorii celor 2 invitații duble sunt Andreea Prodan și Schema Valentin.

A Delosat Experience reunește artiștii Loco Dice, tINI, Guti, Hector și Premiesku în cadrul unui nou concept de petrecere, prezentat pentru prima dată în România de The Mission. Evenimentul va avea loc pe 6 octombrie la Sala Polivalentă, București.

Loco Dice este apreciat pentru abilitatea sa rară de a îmbina sunetele diverse ce transmit o paletă largă de stări și sentimente, sfidând concepțiile generale ale DJ-ilor. tINI este considerată una dintre cele mai sexy personaje feminine de pe scena muzicii tehno și house din Germania, iar Guti este plin de sensibilitate în aria muzicală pe care o abordează. Este pasionat de jazz și reușește să transforme sunetele cântate la pian în povești uimitoare ce sunt ascultate pe stadioane.

Hector este originar din Guadalajara, Mexic și iubește la nebunie muzica. La 16 ani a plecat în Europa pentru a experimenta muzica unor nume importante de DJ, iar Premiesku este un trio senzațional românesc, format din Livio, Roby și George G. Aceștia au reușit, în premieră, să realizeze un show analog live cu 3 console special create.

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis la eveniment. Publicul este rugat să aibă la el un act de indentitate pentru control.  

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Duffy și-a salvat animalele din incendiul izbucnit în apartamentul său

Duffy a fost surprinsă de un incendiu ce a izbucnit în penthouse-ul său de 12 milioane de lire sterline. Artista...

Închide