Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Câștigătorii primelor invitații duble la concertul Direcția 5

Au avut loc primele extrageri cu invitații duble la concertul Direcția 5. Vezi cine a câștigat.

Au avut loc primele extrageri cu invitații duble la concertul Direcția 5, iar câștigători au ieșit: Bianca Bănică și Marian Tudor. Concursul continuă, următorii norocoși urmează să fie aleși pe 19 și 26 octombrie.

Direcția 5 va concerta pe 30 octombrie la Sala Palatului, începând cu ora 19:30. Trupa are o carieră de 21 de ani cu peste 20 de single-uri, mai mult de 30 de albume și un singur crez: muzica de cea mai bună calitate. Electric Love Story nu este însă doar numele unui concert sau al unui album, este însăși esența muzicii create și interpretate de Direcția 5.

Evenimentul este organizat de CAT Music. Biletele se pot cumpăra în avans de pe Eventim.ro la prețuri între 50 și 150 lei în funcție de categorie.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Directia 5
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zuruck Nach Haus, călătorie în grecia antica alături de Grave Digger - VIDEOCLIP

Zuruck Nach Haus, noul videoclip lansat de formatia germana Grave Digger poate fi urmarit mai jos. Piesa este extrasa de...

Închide