Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Câștigătorii primelor invitații duble la concertul Direcția 5

Au avut loc primele extrageri cu invitații duble la concertul Direcția 5. Vezi cine a câștigat.

Urmărește-ne pe

Au avut loc primele extrageri cu invitații duble la concertul Direcția 5, iar câștigători au ieșit: Bianca Bănică și Marian Tudor. Concursul continuă, următorii norocoși urmează să fie aleși pe 19 și 26 octombrie.

Direcția 5 va concerta pe 30 octombrie la Sala Palatului, începând cu ora 19:30. Trupa are o carieră de 21 de ani cu peste 20 de single-uri, mai mult de 30 de albume și un singur crez: muzica de cea mai bună calitate. Electric Love Story nu este însă doar numele unui concert sau al unui album, este însăși esența muzicii create și interpretate de Direcția 5.

Evenimentul este organizat de CAT Music. Biletele se pot cumpăra în avans de pe Eventim.ro la prețuri între 50 și 150 lei în funcție de categorie.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Direcția 5
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zuruck Nach Haus, călătorie în grecia antica alături de Grave Digger - VIDEOCLIP

Zuruck Nach Haus, noul videoclip lansat de formatia germana Grave Digger poate fi urmarit mai jos. Piesa este extrasa de...

Închide