Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Câștigătorii concursurilor Pixels și iOi - Masomenos

Weekendul începe cu o veste bună pentru 4 membri InfoMusic Club. Pixels in Control PIXELS lansează sâmbătă albumul “TKOVRCTRL“ în Control, iar câștigătoarea unei invitații duble din partea noastră se numește... Continuare »
Lansarea noului album Pixels: TKOVCTRL

Lansarea noului album Pixels: TKOVCTRL

Lansarea noului album Pixels: TKOVCTRL

Weekendul începe cu o veste bună pentru 4 membri InfoMusic Club.

Pixels in Control

PIXELS lansează sâmbătă albumul “TKOVRCTRL“ în Control, iar câștigătoarea unei invitații duble din partea noastră se numește Ciprian Iliescu. Detalii despre lansare găsiți în pagina evenimentului.

Înaintea lansării PIXELS, DJ HAN DRABUR vă așteaptă cu un set de încălzire. Trupa va prezenta apoi cele 14 piese noi de pe discul ”TKOVRCTRL“, care este produs de Control. PIXELS înseamnă Andreas Aron (voce & bass), Tudor Popescu (tobe) și Cătălin Rulea (voce, chitară & electronice).

iOi in space - Masomenos /Gescu Emi

Concursul iOi in space Masomenos /Gescu Emi îi are drept câștigători pe  următorii membri:

Proiectul Masomenos este considerat „o revelație muzicală” atât de presa de specialitate, cât și de fanii și colegii lor de breaslă. Publicul român a avut prilejul să danseze de multe ori pe muzica mixată de cei doi francezi - Joan Costes, graphic designer/DJ și Adrien de Maublanc, producător/inginer de sunet.

Distracție plăcută!

 

Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Girls Aloud a lansat noul clip Something New - VIDEOCLIP

Trupa Girls Aloud, care tocmai a fost numită formația de fete cu cele mai multe vanzari din secolul 21, a...

Închide