Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Câștigă 2 invitații la cea mai mare petrecere de Halloween - The White Rabbit and The Black Magic

InfoMusic pune în concurs 2 invitații simple la cea mai mare petrecere de Halloween din România de pe 27 octombrie de la Sala Polivalentă din Bucuresti. Participa la concursul online de pe site.

Publicat

pe

Cea mai mare petrecere de Halloween din România va avea loc pe 27 octombrie la Sala Polivalentă din Bucuresti. Muzica, proiecțiile, filmele și decorurile vor face din această seară una cu adevărat de poveste, o poveste care iese din tiparele clasice ale monștrilor și vârcolacilor, mai apropiată de domeniul magiei și al fantasticului.

Line-up-ul petrecerii:
Coki (UK),  Rockwell & MC Strategy (UK),  Phace (DE), Misanthrop (DE) Șuie Paparude (RO), Coma (RO), Shadowbox (RO), Chimie (RO), Frequax (RO), Tremour (RO), Flesh Rodeo (RO).

InfoMusic pune în concurs 2 invitații simple la party-ul The White Rabbit and The Black Magic. Dacă v-ați conectat în contul de membru, completați formularul de participare de mai jos. Nu ești membru? Deschide un cont nou.

Concursul se va încheia miercuri, 24 octombrie 2012, la ora 14.00. Cei 2 câștigători vor fi extrași folosind random.org. Vezi detalii despre acces și locația petrecerii de Halloween.

Un comentariu

Trending