Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Carrie Underwood invitată pe noul single Aerosmith, Can't Stop Loving You - AUDIO

Aerosmith a lansat un nou single, Can't Stop Loving You, care poate fi ascultat mai jos. Piesa este extrasa de pe albumul Music From Another Dimension ce va fi lansat pe 6 noiembrie.
Aerosmith

Aerosmith

Deși mai sunt doar câteva zile până la apariția discului, formația americană Aerosmith oferă fanilor un nou single, intitulat Can't Stop Loving You, ce poate fi ascultat mai jos. Melodia o are ca invitată pe cântăreața de muzică country Carrie Underwood și este inclusă pe albumul Music From Another Dimension care va fi lansat pe 6 noiembrie.

Aerosmith

Aerosmith

Aerosmith a vrut să revină la sound-ul anilor '70 - '80, când a înregistrat unele dintre cele mai de succes albume, și a lucrat cu producătorul Jack Douglas. Acesta a mai colaborat cu formația la discul Toys In The Attic lansat în 1975. Julian Lennon, fiul lui John Lennon și actorul Johnny Depp se numără printre invitații acestui disc.

Aerosmith - Can't Stop Loving You

Tracklist Music From Another Dimension

 1. What Could Have Been Love
 2. Beautiful
 3. Street Jesus
 4. Legendary Child
 5. Oh Yeah
 6. We All Fall Down
 7. Another Last Goodbye
 8. Out Go the Lights
 9. Love Three Times a Day (Hello Goodbye)
 10. Closer
 11. Shakey Ground
 12. Lover A Lot
 13. Freedom Fighter
 14. Up On The Mountain

Citește mai multe despre Aerosmith
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă primul single al noului album Helloween - Burning Sun

Burning Sun, primul single al viitorului album Helloween poate fi ascultat mai jos. Discul, intitulat Straight Out of Hell, va...

Închide