Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

BZN va susține un nou concert în România

Trupa BZN va susține un nou concert în România pe 2 decembrie 2012, locația aleasă fiind Sala Sporturilor din Constanța. Vezi cât costă biletele și de unde pot fi achiziționate.

Publicat

pe

Concert BZN
Concert BZN

După entuziasmul copleșitor ce a întâmpinat concertele BZN de la București, Iași, Sibiu și Brașov, a venit și rândul constănțenilor să își aducă aminte și să se bucure de melodiile acestei îndrăgite formații. Astfel, trupa va susține un nou concert în România pe 2 decembrie 2012, locația aleasă fiind Sala Sporturilor din Constanța.

Concert BZN

Concert BZN

Din actuala componență a trupei fac parte Jan Keizer şi Anny Schilder. Cei doi sunt familiarizați deja cu litoralul românesc, după concertul din 2011 din cadrul Festivalului Callatis. Mai mult chiar, membrii BZN au primit o stea pe Aleea Stelelor din Portul Turistic Mangalia, moment în care Anny a promis că va reveni în România chiar și cu acest unic pretext, de a-și revedea numele gravat pe alee. Promisiunea nu a fost dată uitării și Anny se va întoarce anul acesta pe litoralul românesc, însă nu doar pentru pretextul menționat, ci pentru a susține un nou concert. Împătimiții muzicii anilor '70-'80 vor avea, astfel, ocazia să asculte din nou piese celebre precum „Blue Eyes, Blue Eyes”, „Dance Dance”, „Mon Amour”... etc.

 Prețurile biletelor pentru concertul din Constanța

- 250 lei: categoria VIP
- 200 lei: categoria 1
- 150 lei: categoria 2
- 100 lei: categoria 3
- 50 lei: categoria 4

 Fanii care doresc să achiziționeze bilete o pot face din urmatoarele locații: Casa de Cultură a Sindicatelor, magazinele Flanco, Librăria Adevărul, magazinele Diverta, Domo, Germanos, Vodafone și Orange, precum și Oficiile Poștei Romane. Online acestea sunt disponibile pe: www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro.

Comentează

Trending