Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Bullet For My Valentine a lansat un nou single, Temper Temper - AUDIO

Bullet For My Valentine va lansa la inceputul anului viitor cel de-al 4-lea album de studio intitulat Temper Temper. Primul single de promovare este pentru piesa de titlu si poate fi ascultat mai jos.
Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine

După o pauză de trei ani, formația britanică Bullet For My Valentine revine în atenția fanilor cu un nou material discografic. Cel de-al 4-lea album poartă numele Temper Temper și va ieși pe piață la începutul anului viitor. Primul extras pe single este pentru piesa de titlu și poate fi ascultat pe InfoMusic mai jos.

Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine (Foto: www.facebook.com)

Ultimul album de studio Bullet For My Valentine, intitulat Fever, a fost lansat în 2010 prin intermediul casei de discuri Jive Records și a fost înregistrat alături de producatorul Don Gilmore.

Discul a înregistrat, doar pe teritoriul statelor unite, vânzări de peste 71.000 de unități în prima săptămână de la lansare debutând pe locul 3 în topul The Billboard 200. În Marea Britanie albumul a intrat pe locul 1 în topul Billboard Rock and Alternative.

Citește mai multe despre Bullet For My Valentine
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Metallica anunță numele și data lansării noului DVD

Metallica a anuntat ca noul DVD va purta numele Quebec Magnetic si va iesi pe piata in data de 10...

Închide