Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Bruno Mars a lansat un nou single - Locked Out of Heaven - VIDEOCLIP

Bruno Mars își încântă fanii cu un nou videoclip. Lansat pe 1 octombrie, single-ul Locked Out of Heaven se bucură acum și de un clip oficial. Urmăriți clipul și citiți declarațiile lui Bruno legate de noul album, Unorthodox Jukebox.
Locked Out of Heaven

Locked Out of Heaven - Bruno Mars

Urmărește-ne pe

Bruno Mars își încântă fanii cu un nou videoclip. Lansat pe 1 octombrie, single-ul Locked Out of Heaven se bucură acum și de un clip oficial.  Piesa este primul extras de pe  cel mai nou album al artistului, Unorthodox Jukebox, material discografic ce va fi lansat pe 12 decembrie, anul acesta.

Bruno Mars

Bruno Mars (Foto: www.facebook.com)

Videoclipul piesei Locked Out of Heaven are un vibe lejer-pretențios, prezentându-ne un Bruno Mars într-0 ținută casual, cântând împreună cu trupa sa. Locația și publicul ne transmit o atmosferă intimă, asemenea unei petreceri cu prietenii. Imaginea puțin neclară ne sugerează, de asemenea, că videoclipul a fost înregistrat în real time, în diverse momente de cântare ale artistului, rezultatul fiind un video blog pe un fundal sonor dat de cel mai nou single al starului pop.

Bruno Mars - Locked Out of Heaven - Official Video

Despre noul album, Bruno Mars a declarat pentru Billboard că este expresia libertății sale depline ca artist, înregistrările fiind întocmai stării sale de spirit la momentul compunerii fiecărei piese. Pentru realizarea albumului, Bruno a colaborat cu producătorul britanic Mark Daniel Ronso, câștigător a 3 premii Grammy și nominalizat în 2007 la categoria ”Cel mai bun producător al anului”.

Locked Out of Heaven

Locked Out of Heaven - Bruno Mars (Foto: www.facebook.com)

Tracklist Unorthodox Jukebox

1. Locked Out of Heaven
2. Young Girls
3. Gorilla
4. When I Was Your Man
5. Natalie
6. Treasure
7. Moonshine
8. Money Makes Her Smile
9. Show Me
10. If I Knew

Citește mai multe despre Bruno Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor 4 invitații la concertul Therion

Trupă suedeză de metal simfonic THERION va concerta din nou la București pe data de 19 octombrie 2012, iar InfoMusic...

Închide