Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bruno Mars a lansat un nou single - Locked Out of Heaven - VIDEOCLIP

Bruno Mars își încântă fanii cu un nou videoclip. Lansat pe 1 octombrie, single-ul Locked Out of Heaven se bucură acum și de un clip oficial. Urmăriți clipul și citiți declarațiile lui Bruno legate de noul album, Unorthodox Jukebox.

Publicat

pe

Locked Out of Heaven
Locked Out of Heaven │ FOTO: www.facebook.com

Bruno Mars își încântă fanii cu un nou videoclip. Lansat pe 1 octombrie, single-ul Locked Out of Heaven se bucură acum și de un clip oficial.  Piesa este primul extras de pe  cel mai nou album al artistului, Unorthodox Jukebox, material discografic ce va fi lansat pe 12 decembrie, anul acesta.

Bruno Mars

Bruno Mars │ FOTO: www.facebook.com

Videoclipul piesei Locked Out of Heaven are un vibe lejer-pretențios, prezentându-ne un Bruno Mars într-0 ținută casual, cântând împreună cu trupa sa. Locația și publicul ne transmit o atmosferă intimă, asemenea unei petreceri cu prietenii. Imaginea puțin neclară ne sugerează, de asemenea, că videoclipul a fost înregistrat în real time, în diverse momente de cântare ale artistului, rezultatul fiind un video blog pe un fundal sonor dat de cel mai nou single al starului pop.

Bruno Mars - Locked Out of Heaven - Official Video

Despre noul album, Bruno Mars a declarat pentru Billboard că este expresia libertății sale depline ca artist, înregistrările fiind întocmai stării sale de spirit la momentul compunerii fiecărei piese. Pentru realizarea albumului, Bruno a colaborat cu producătorul britanic Mark Daniel Ronso, câștigător a 3 premii Grammy și nominalizat în 2007 la categoria ”Cel mai bun producător al anului”.

Locked Out of Heaven

Locked Out of Heaven - Bruno Mars │ FOTO: www.facebook.com

Tracklist Unorthodox Jukebox

1. Locked Out of Heaven
2. Young Girls
3. Gorilla
4. When I Was Your Man
5. Natalie
6. Treasure
7. Moonshine
8. Money Makes Her Smile
9. Show Me
10. If I Knew

2 comentarii

Trending