Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi

Bruno Mars a lansat un nou single - Locked Out of Heaven - VIDEOCLIP

Bruno Mars își încântă fanii cu un nou videoclip. Lansat pe 1 octombrie, single-ul Locked Out of Heaven se bucură acum și de un clip oficial. Urmăriți clipul și citiți declarațiile lui Bruno legate de noul album, Unorthodox Jukebox.
Locked Out of Heaven

Locked Out of Heaven - Bruno Mars

Bruno Mars își încântă fanii cu un nou videoclip. Lansat pe 1 octombrie, single-ul Locked Out of Heaven se bucură acum și de un clip oficial.  Piesa este primul extras de pe  cel mai nou album al artistului, Unorthodox Jukebox, material discografic ce va fi lansat pe 12 decembrie, anul acesta.

Bruno Mars

Bruno Mars │ FOTO: www.facebook.com

Videoclipul piesei Locked Out of Heaven are un vibe lejer-pretențios, prezentându-ne un Bruno Mars într-0 ținută casual, cântând împreună cu trupa sa. Locația și publicul ne transmit o atmosferă intimă, asemenea unei petreceri cu prietenii. Imaginea puțin neclară ne sugerează, de asemenea, că videoclipul a fost înregistrat în real time, în diverse momente de cântare ale artistului, rezultatul fiind un video blog pe un fundal sonor dat de cel mai nou single al starului pop.

Bruno Mars - Locked Out of Heaven - Official Video

Despre noul album, Bruno Mars a declarat pentru Billboard că este expresia libertății sale depline ca artist, înregistrările fiind întocmai stării sale de spirit la momentul compunerii fiecărei piese. Pentru realizarea albumului, Bruno a colaborat cu producătorul britanic Mark Daniel Ronso, câștigător a 3 premii Grammy și nominalizat în 2007 la categoria ”Cel mai bun producător al anului”.

Locked Out of Heaven

Locked Out of Heaven - Bruno Mars │ FOTO: www.facebook.com

Tracklist Unorthodox Jukebox

1. Locked Out of Heaven
2. Young Girls
3. Gorilla
4. When I Was Your Man
5. Natalie
6. Treasure
7. Moonshine
8. Money Makes Her Smile
9. Show Me
10. If I Knew

Citește mai multe despre Bruno Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii celor 4 invitații la concertul Therion

Trupă suedeză de metal simfonic THERION va concerta din nou la București pe data de 19 octombrie 2012, iar InfoMusic...

Închide