Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Brian Eno lansează albumul LUX

Compoziitorul Brian Eno va lansa pe 21 noiembrie albumul LUX. CD-ul continua seria discurilor ambientale inceputa in 1978 cu aparitia lui Music for Airports.

Publicat

pe

Brian Eno
Brian Eno

Cântărețul, compozitorul și multi-instrumentistul Brian Eno va lansa pe 12 noiembrie, sub egida Warp Records, un nou material discogrfic intitulat LUX.

Deși artistul nu a oferit foarte multe detalii despre noua realizare casa de discuri a dezvăluit că discul va avea în jur de 75 de minute și continuă linia albumelor ambientale care a început în 1978 odată cu apariția lui Music for Airports.

Brian Eno
LUX este cel de-al 3-lea disc pentru noul label, primul fiind Small Craft on a Milk Sea (înregistrat alături de Jon Hopkins și Leo Abrahams) iar ultimul Drums Between The Bells (o colaborare cu Rick Holland). CD-ul este primul după o pauză de șapte ani și va fi disponibil în format standard CD, vinil și digital download.

Brian Eno, în vârstă de 64 de ani, este un compozitor englez recunoscut pentru meritul adus în muzică ambientală. A colaborat cu Roxy Music, Bryan Ferry, David Bowie, U2, Talking Heads, Laurie Anderson, Coldplay, Depeche Mode, Paul Simon, Grace Jones, Slowdive, etc.

Tracklist LUX

  1. LUX 1
  2. LUX 2
  3. LUX 3
  4. LUX 4
Comentează

Trending