Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Bon Jovi lansează un nou album

Dupa o pauza de patru ani Bon Jovi va lansa in luna martie 2013 cel de-al 12-lea album intitulat What About Now. In luna februarie trupa va pleca intr-un turneu mondial de promovare care este posibil sa ajunga si la Bucuresti.
Bon Jovi

Bon Jovi

Urmărește-ne pe

După o perioadă destul de lungă de la apariția ultimului album, fanii formației Bon Jovi primesc o veste bună. Celebra trupă va lansa cel de-al 12-lea material discografic, intitulat What About Now, pe 26 martie 2013.

Discul vine după o pauză de patru ani, precedentul CD, The Circle, fiind lansat în luna noiembrie 2009.

Bon Jovi

Bon Jovi (Foto: www.facebook.com)

Dupa apariția discului trupa va pleca într-un nou turneu mondial de promovare care va trece prin 30 de țări cu un total de aproximativ 110 concerte. Primii care vor auzi în premieră noile compoziții sunt fanii canadieni la începutul lunii februarie.

Turneul poartă numele Bon Jovi Because We Can – The Tour 2013 și va desfășura în Canada, SUA și Europa. Rămâne de văzut dacă americanii vor ajunge pentru a doua oară în România după concertul susținut in Piata Constitutiei din Bucuresti pe 10 iulie 2011.

Trupa s-a format în 1983 în New Jersey, a vândut peste 130 de milioane de discuri în toata lumea și a susținut peste 2.700 de concerte în peste 50 de tari.

Citește mai multe despre Bon Jovi
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
B’ESTFEST Summer Camp 2013

După șase veri cu muzică, dans și aplauze, B’ESTFEST se pregătește de o ediție aniversară. În 2013 festivalul va împlini...

Închide