Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bon Iver a lansat clipul piesei Beth/Rest - VIDEOCLIP

Bon Iver a lansat un nou clip pentru piesa Beth/Rest. Single-ul este extras de pe albumul Bon Iver, Bon Iver, inaugurat pe piață pe 21 iunie 2011. Videoclipul piesei poate fi vizionat pe infomusic.

Publicat

pe

Bon-Iver
Bon-Iver

Bon Iver a lansat un nou clip pentru piesa Beth/Rest. Single-ul este extras de pe albumul Bon Iver, Bon Iver, inaugurat pe piață pe 21 iunie 2011. Videoclipul piesei poate fi vizionat mai jos.

Bon-Iver

Bon Iver

Albumul Bon Iver, Bon Iver continuă povestea primului material al trupei, For Emma, Forever Ago, lansat în 2008. Inițial s-a zvonit că cel de-al doilea album se va numi Letters for Marvin, însă în cele din urmă s-a optat pentru denumirea actuală.

Beth/Rest - Bon Iver

Deși se împlinesc doar 4 ani de la lansarea primului album, Bon Iver a reușit deja să se afirme pe piața muzicii. În 2012 trupa a câștigat 2 premii Grammy: unul la categoria Best New Artist și un altul pentru  Best Alternative Music Album. Au existat zvonuri conform cărora solistul trupei, Justin Vernon, ar vrea să renunțe la acest proiect, însă până la acest moment nu s-au adeverit.

Trending