Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Blink-182 începe să compună un nou album

Punkerii de la Blink-182 vor să înregistreze un nou album, pe care să-l lanseze spre sfârșitul anul viitor. Basistul grupului Mark Hoppus a declarat că se vor apuca foarte curând să lucreze la viitorul material.
Blink-182

Blink-182

Punkerii de la Blink-182 vor să înregistreze un nou album, pe care să-l lanseze spre sfârșitul anul viitor. Basistul grupului Mark Hoppus a declarat că se vor apuca foarte curând să lucreze la viitorul material și că sunt încrezători că va fi și mai bun decât ultimul disc.

Blink-182

Blink-182 (Foto: www.framework.latimes.com)

Trupa s-a reunit în 2009, iar anul trecut a lansat primul disc după o pauză de mai bine de 8 ani. Neighborhoods a fost extrem de apreciat de criticii de specialitate, majoritatea afirmând că formația Blink-182 a dovedit prin acest album că încă este capabilă să realizeze un sound rock atractiv și original.

„La începutul săptămânii viitoare mă întorc în Los Angeles pentru a înregistra o sesiune cu Blink-182 pentru iTunes și vom începe să compunem pentru noul album imediat. Vom pleca în turneu în Australia în februarie, deci un turneu de promovare și un album nou vor avea loc peste aproape un an”, a declarat Hoppus pentru NME.

În această vară, grupul a fost nevoit să anuleze o serie de concerte din cadrul turneului mondial, din cauza problemelor de sănătate ale bateristului Travis Barker. Grupul va relua concertele la începutul lui 2013, când va susține primul turneu în Australia din ultimii 8 ani.

Citește mai multe despre Blink 182
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Neil Young a lansat clipul Twisted Road Inn - VIDEOCLIP

Neil Young a lansat un nou videoclip intitulat Twisted Road. Melodia este extrasa de pe ultimul album de studio, Psychedelic...

Închide