Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Blink-182 începe să compună un nou album

Punkerii de la Blink-182 vor să înregistreze un nou album, pe care să-l lanseze spre sfârșitul anul viitor. Basistul grupului Mark Hoppus a declarat că se vor apuca foarte curând să lucreze la viitorul material.
Blink-182

Blink-182

Punkerii de la Blink-182 vor să înregistreze un nou album, pe care să-l lanseze spre sfârșitul anul viitor. Basistul grupului Mark Hoppus a declarat că se vor apuca foarte curând să lucreze la viitorul material și că sunt încrezători că va fi și mai bun decât ultimul disc.

Blink-182

Blink-182 (Foto: www.framework.latimes.com)

Trupa s-a reunit în 2009, iar anul trecut a lansat primul disc după o pauză de mai bine de 8 ani. Neighborhoods a fost extrem de apreciat de criticii de specialitate, majoritatea afirmând că formația Blink-182 a dovedit prin acest album că încă este capabilă să realizeze un sound rock atractiv și original.

„La începutul săptămânii viitoare mă întorc în Los Angeles pentru a înregistra o sesiune cu Blink-182 pentru iTunes și vom începe să compunem pentru noul album imediat. Vom pleca în turneu în Australia în februarie, deci un turneu de promovare și un album nou vor avea loc peste aproape un an”, a declarat Hoppus pentru NME.

În această vară, grupul a fost nevoit să anuleze o serie de concerte din cadrul turneului mondial, din cauza problemelor de sănătate ale bateristului Travis Barker. Grupul va relua concertele la începutul lui 2013, când va susține primul turneu în Australia din ultimii 8 ani.

Citește mai multe despre Blink 182
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Neil Young a lansat clipul Twisted Road Inn - VIDEOCLIP

Neil Young a lansat un nou videoclip intitulat Twisted Road. Melodia este extrasa de pe ultimul album de studio, Psychedelic...

Închide