Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Blackmore's Night lanseaza un nou DVD

Blackmore's Night, grupul format de celebrul chitarist Richie Blackmore (Deep Purple, Rainbow) alaturi de sotia sa Candice Night, va lansa un nou DVD intitulat A Knight In York. Acesta va iesi pe piata in data de 9 octombrie si va fi disponibil in format DVD, Blu-Ray, CD si vinil.
Blackmore's Night

Blackmore's Night, grupul format de celebrul chitarist Richie Blackmore (Deep Purple, Rainbow) alaturi de sotia sa Candice Night, va lansa un nou DVD intitulat A Knight In York. Discul va ieși pe piață în data de 9 octombrie și va fi disponibil în format DVD, Blu-Ray, CD și vinil.

Blackmore's Night

A Knight In York a fost înregistrat pe 30 septembrie 2011 în York, Marea Britanie la Grand Opera House, iar alături de Blackmore (chitară, mandolină, hurdy-gurdy) și Night (voce, tamburină, flaut) mai cântă Earl Grey of Chimay (bas, chitară), Bard David of Larchmont (clapa, voce), Squire Malcolm of Lumley (tobe, percuție), Gypsy Rose (vioară, voce) și Minstrel Albert (diverse instrumente medievale).

Tracklist A Knight In York

 1. Locked Within The Crystal Ball
 2. Gilded Cage
 3. The Circle
 4. Journeyman
 5. World Of Stone
 6. The Peasant‘s Promise
 7. Toast To Tomorrow
 8. Fires At Midnight
 9. Barbara Allen
 10. Darkness
 11. Dance Of The Darkness
 12. Dandelion Wine
 13. All The Fun Of The Fayre
 14. First Of May

Citește mai multe despre Richie Blackmore
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Asculta noul single Voivod: Mechanical Mind - AUDIO

Formatia canadiana Voivod va lansa in luna ianuarie 2013 un nou album de studio intitulat Target Earth. Primul single de...

Închide