Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Blackmore's Night lanseaza un nou DVD

Blackmore's Night, grupul format de celebrul chitarist Richie Blackmore (Deep Purple, Rainbow) alaturi de sotia sa Candice Night, va lansa un nou DVD intitulat A Knight In York. Acesta va iesi pe piata in data de 9 octombrie si va fi disponibil in format DVD, Blu-Ray, CD si vinil.
Blackmore's Night

Blackmore's Night, grupul format de celebrul chitarist Richie Blackmore (Deep Purple, Rainbow) alaturi de sotia sa Candice Night, va lansa un nou DVD intitulat A Knight In York. Discul va ieși pe piață în data de 9 octombrie și va fi disponibil în format DVD, Blu-Ray, CD și vinil.

Blackmore's Night

A Knight In York a fost înregistrat pe 30 septembrie 2011 în York, Marea Britanie la Grand Opera House, iar alături de Blackmore (chitară, mandolină, hurdy-gurdy) și Night (voce, tamburină, flaut) mai cântă Earl Grey of Chimay (bas, chitară), Bard David of Larchmont (clapa, voce), Squire Malcolm of Lumley (tobe, percuție), Gypsy Rose (vioară, voce) și Minstrel Albert (diverse instrumente medievale).

Tracklist A Knight In York

 1. Locked Within The Crystal Ball
 2. Gilded Cage
 3. The Circle
 4. Journeyman
 5. World Of Stone
 6. The Peasant‘s Promise
 7. Toast To Tomorrow
 8. Fires At Midnight
 9. Barbara Allen
 10. Darkness
 11. Dance Of The Darkness
 12. Dandelion Wine
 13. All The Fun Of The Fayre
 14. First Of May

Citește mai multe despre Richie Blackmore
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Asculta noul single Voivod: Mechanical Mind - AUDIO

Formatia canadiana Voivod va lansa in luna ianuarie 2013 un nou album de studio intitulat Target Earth. Primul single de...

Închide