Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Beverly McClellan cântă în deschiderea concertului Steve Vai de la București

Artista americana Beverly McClellan a fost aleasa de Steve Vai pentru a canta in deschiderea show-urilor sale de promovare a noului album, The Story of Light. Steve Vai va concerta la Bucuresti pe 1 noiembrie la Sala Palatului.

Publicat

pe

Beverly-McClellan
Beverly-McClellan

Beverly McClellan este artista pe care Steve Vai a ales-o pentru a cânta în deschiderea show-urilor sale de promovare a noului album, The Story of Light. Finalistă în prima ediție a concursului The Voice din Statele Unite, Beverly va ajunge și la Bucuresti, pentru concertul ce va avea loc în data de 1 noiembrie la Sala Palatului.

Beverly-McClellan
Dupa participarea sa în cadrul emisiunii americane, unde a ajuns în marea finală, Beverly McClellan a devenit din ce în ce mai cunoscută, vocea fiindu-i adesea comparată cu cea a unor artiste celebre precum Etta James, Janis Joplin sau Bonnie Raitt. Cel mai recent album lansat de aceasta se numește Fear Nothing și este primul lansat cu ajutorul unui label, întregul materialul prezentând-o la adevarata sa maturitate profesională, o artistă completă, o compozitoare desăvârșită.

Discul a fost înregistrat în studioul House of Blues din Los Angeles alături de producatorul David Z., cel care a mai lucrat de-a lungul timpului cu artiști precum Prince, Billy Idol sau Buddy Guy. În 2011, materialul s-a clasat in Top 10 Blues Albums pe Itunes, fiind considerat una dintre cele mai reușite colecții de piese blues rock lansate în decursul anului trecut.

Recent, Beverly McClellan a fost invitată de Steve Vai să-l însoțească în cadrul noului sau turneu, acesta declarându-se unul dintre cei mai mari fani ai artistei. Vai a declarat:

"Când am văzut-o prima data cântând live am fost pur și simplu hipnotizat. Are o voce foarte puternicî pe care știe să o controleze într-o maniera extrem de tehnică și totodată foarte naturală, încat piesele curg foarte ușor, firesc. Este un performer fantastic, un fel de pasăre rară, exotica, ce iși deschide aripile către toată lumea oferind un spectacol fabulous".

Biletele sunt disponibile la mai multe categorii de preț, în funcție de distanța față de scenă: 90, 125, 165, 210, 265 lei, putând fi achiziționate prin comanda online, de pe site-ul www.Myticket.ro, sau din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu și la Sala Palatului.

Un comentariu

Trending