Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

B’ESTFEST a primit cea de-a doua nominalizare la European Festival Awards

B’ESTFEST a primit anul acesta cea de-a doua nominalizare din partea European Festival Awards, după cea adjudecată în 2009, în cadrul primei ediții a festivalului.

Publicat

pe

Royksopp la Bestfest 2012
Royksopp la Bestfest 2012 │ FOTO: www.infomusic.ro

B’ESTFEST a primit anul acesta cea de-a doua nominalizare din partea European Festival Awards, după cea adjudecată în 2009, în cadrul primei ediții a festivalului. Astfel, B’ESTFEST Summer Camp va intra din nou în competiție cu cele mai bune festivaluri europene din categoria "Best Medium-Sized Festival". Fanii evenimentului își vor putea vota favoritele până la data de 7 noiembrie.

Royksopp la Bestfest 2012

Royksopp la Bestfest 2012 │ FOTO: www.infomusic.ro

Pentru râvnitul trofeu al categoriei ”medium-sized”, B’ESTFEST va concura toamna acesta cu festivaluri precum Balaton Sound (Ungaria)Melt! (Germania)Outlook (Croatia) sau Warriors Dance (Serbia). Cei care doresc să își susțină festivalurile favorite o pot face până pe 7 noiembrie, votând pe site-ul oficial al evenimentului, respectiv eu.festivalawards.com/vote.  Nu vor lipsi nici recompensele pentru susținători. Un iPad 3 sau 2 bilete VIP la unul dintre festivalurile câștigătoare vor fi premiile puse la bătaie pentru cei care vor avea intuiția și norocul de a vota pentru cel mai bun festival din categorie.

Verdictul voturilor publicului va fi dat pe 12 noiembrie, în fiecare categorie trecând mai departe primele 10 festivaluri, urmând ca pe 9 ianuarie 2013 să fie anunțați câstigătorii, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Groningen, Olanda.

European Festival Awards este organizat în colaborare cu Yourope, asociația festivalurilor din Europa, și Eurosonic Nooderslag , festivalul de show-case recunoscut ca o rampa de lansare pentru tinerii artiști.

B’ESTFEST Summer Camp s-a întins vara aceasta pe o suprafață de aproximativ 30 de hectare, găzduind nu mai puțin de 7 scene, un parc de distracții, precum și o serie de activități creative dedicate publicului său.

Un comentariu

Trending