Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

B’ESTFEST a primit cea de-a doua nominalizare la European Festival Awards

B’ESTFEST a primit anul acesta cea de-a doua nominalizare din partea European Festival Awards, după cea adjudecată în 2009, în cadrul primei ediții a festivalului.
Royksopp la Bestfest 2012

Royksopp la Bestfest 2012

B’ESTFEST a primit anul acesta cea de-a doua nominalizare din partea European Festival Awards, după cea adjudecată în 2009, în cadrul primei ediții a festivalului. Astfel, B’ESTFEST Summer Camp va intra din nou în competiție cu cele mai bune festivaluri europene din categoria "Best Medium-Sized Festival". Fanii evenimentului își vor putea vota favoritele până la data de 7 noiembrie.

Royksopp la Bestfest 2012

Royksopp la Bestfest 2012 (Foto: www.infomusic.ro)

Pentru râvnitul trofeu al categoriei ”medium-sized”, B’ESTFEST va concura toamna acesta cu festivaluri precum Balaton Sound (Ungaria)Melt! (Germania)Outlook (Croatia) sau Warriors Dance (Serbia). Cei care doresc să își susțină festivalurile favorite o pot face până pe 7 noiembrie, votând pe site-ul oficial al evenimentului, respectiv eu.festivalawards.com/vote.  Nu vor lipsi nici recompensele pentru susținători. Un iPad 3 sau 2 bilete VIP la unul dintre festivalurile câștigătoare vor fi premiile puse la bătaie pentru cei care vor avea intuiția și norocul de a vota pentru cel mai bun festival din categorie.

Verdictul voturilor publicului va fi dat pe 12 noiembrie, în fiecare categorie trecând mai departe primele 10 festivaluri, urmând ca pe 9 ianuarie 2013 să fie anunțați câstigătorii, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Groningen, Olanda.

European Festival Awards este organizat în colaborare cu Yourope, asociația festivalurilor din Europa, și Eurosonic Nooderslag , festivalul de show-case recunoscut ca o rampa de lansare pentru tinerii artiști.

B’ESTFEST Summer Camp s-a întins vara aceasta pe o suprafață de aproximativ 30 de hectare, găzduind nu mai puțin de 7 scene, un parc de distracții, precum și o serie de activități creative dedicate publicului său.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bateristul Peter Criss „Catman” de la Kiss a vrut să se sinucidă

În autobiografia Makeup to Breakup, Peter Criss bateristul de la Kiss povestește cum a vrut să se sinucidă.

Închide