Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Bere Gratis transmite un mesaj umanitar prin piesa Mie îmi pasă de îngerii mei - VIDEO

“Mie imi pasă de îngerii mei” nu este doar noul single al trupei Bere Gratis, ci promovează, de asemenea, campania de renovare a blocului operator din Clinica de Chirurgie "Alexandru Pesamosca" a Spitalului pentru Copii "Marie Curie" din București. Ascultă piesa și citește declarațiile solistului trupei.
Trupa BERE GRATIS - 2012

Trupa BERE GRATIS - 2012

Mie imi pasă de îngerii mei” nu este doar noul single al trupei Bere Gratis, ci dorește de asemenea să transmită un mesaj umanitar. Piesa promovează campania de renovare a blocului operator din Clinica de Chirurgie "Alexandru Pesamosca" a Spitalului pentru Copii "Marie Curie" din București.

Trupa BERE GRATIS - 2012

Trupa BERE GRATIS - 2012

Despre mesajul piesei, solistul trupei, Mihai Georgescu a declarat:

"M-am gândit la faptul că trebuie să avem grijă nu numai de ai noștri, ci și de ai lor. Cand e vorba de copii, trebuie să ne pese în general. Așa s-a nascut acest cantec, într-un timp foarte scurt. Am pus umarul împreuna cu colegii mei iar rezultatul ne-a sensibilizat atît pe noi cât si pe cei care au ascultat piesa.  Atunci când îți dau lacrimile ție, compozitorului, înseamnă că ai reușit să transmiți ce trebuia. Am înregistrat cântecul împreună cu grupul coral 'Accoustic', condus de Daniel Jinga."

Bere Gratis a avut de-a lungul anilor mai multe astfel de campanii, dintre care amintim "March on Stage", pentru ajutorarea copiilor bolnavi de Sindromul Down, Gala UNICEF, "Rock pentru Viata"  sau "Fotbal pentru viață".

Piesa "Mie imi pasa de ingerii mei" va putea fi ascultată live în concertul Bere Gratis - "În fata ta" ce va avea loc pe 19 noiembrie, la Teatrul Național din București. Concertul va marca împlinirea a 14 ani de la înființarea trupei.

Mie îmi pasă de îngerii mei - Bere Gratis

Citește mai multe despre Bere GratisMihai Georgescu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii primelor invitații duble la concertul Direcția 5

Au avut loc primele extrageri cu invitații duble la concertul Direcția 5. Vezi cine a câștigat.

Închide