Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Bere Gratis transmite un mesaj umanitar prin piesa Mie îmi pasă de îngerii mei - VIDEO

“Mie imi pasă de îngerii mei” nu este doar noul single al trupei Bere Gratis, ci promovează, de asemenea, campania de renovare a blocului operator din Clinica de Chirurgie "Alexandru Pesamosca" a Spitalului pentru Copii "Marie Curie" din București. Ascultă piesa și citește declarațiile solistului trupei.
Trupa BERE GRATIS - 2012

Trupa BERE GRATIS - 2012

Mie imi pasă de îngerii mei” nu este doar noul single al trupei Bere Gratis, ci dorește de asemenea să transmită un mesaj umanitar. Piesa promovează campania de renovare a blocului operator din Clinica de Chirurgie "Alexandru Pesamosca" a Spitalului pentru Copii "Marie Curie" din București.

Trupa BERE GRATIS - 2012

Trupa BERE GRATIS - 2012

Despre mesajul piesei, solistul trupei, Mihai Georgescu a declarat:

"M-am gândit la faptul că trebuie să avem grijă nu numai de ai noștri, ci și de ai lor. Cand e vorba de copii, trebuie să ne pese în general. Așa s-a nascut acest cantec, într-un timp foarte scurt. Am pus umarul împreuna cu colegii mei iar rezultatul ne-a sensibilizat atît pe noi cât si pe cei care au ascultat piesa.  Atunci când îți dau lacrimile ție, compozitorului, înseamnă că ai reușit să transmiți ce trebuia. Am înregistrat cântecul împreună cu grupul coral 'Accoustic', condus de Daniel Jinga."

Bere Gratis a avut de-a lungul anilor mai multe astfel de campanii, dintre care amintim "March on Stage", pentru ajutorarea copiilor bolnavi de Sindromul Down, Gala UNICEF, "Rock pentru Viata"  sau "Fotbal pentru viață".

Piesa "Mie imi pasa de ingerii mei" va putea fi ascultată live în concertul Bere Gratis - "În fata ta" ce va avea loc pe 19 noiembrie, la Teatrul Național din București. Concertul va marca împlinirea a 14 ani de la înființarea trupei.

Mie îmi pasă de îngerii mei - Bere Gratis

Citește mai multe despre Bere GratisMihai Georgescu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorii primelor invitații duble la concertul Direcția 5

Au avut loc primele extrageri cu invitații duble la concertul Direcția 5. Vezi cine a câștigat.

Închide