Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Benzi desenate în noul clip Coldplay - Hurts Like Heaven - VIDEOCLIP

Codplay a lansat noul videoclip Hurts Like Heaven, în care dezvăluie revista de benzi desenate Mylo Xyloto, personajul ce a dat numele ultimului album.
Coldplay - Hurts Like Heaven Video

Coldplay - Hurts Like Heaven Video

Odată cu lansarea albumului Mylo Xyloto, Coldplay a abordat un nou stil plin de culori cât mai vii. Începând de la coperta materialului și până la decorul din concerte, întreaga comunicare vizuală legată de disc implică vospea, culori aprinse sau lumini colorate.

Coldplay - Hurts Like Heaven Video

Coldplay - Hurts Like Heaven Video

Acest lucru se aplică și în noul videoclip lansat de Coldplay pentru single-ul Hurts Like Heaven (video mai jos). Clipul animat ilustrează acțiunea dintr-o revistă de benzi desenate.

The Full Story of Mylo Xyloto

The Full Story of Mylo Xyloto

Povestea are loc într-un oraș unde un conducător malefic își pune roboții să scape de tot ce înseamnă culoare și strălucire. Dar, în orașul cufundat în întuneric, apar niște super eroi care au puterea de a împărții culoare, lumină și speranță. În încercarea lor de a salva orașul, super eroii sunt prinși și este ștearsă orice urmă de strălucire din oraș. Dar lupta dintre roboții malefici și eroi se petrece sub ochii unui copil, pe care îl cheamă Mylo Xyloto și care deține la rândul său puterea de a produce culoare și lumină.

Revista de benzi desenate prezentată în videoclip va exista și în realitate. Aceasta se numește The Full Story of Mylo Xyloto și reprezintă un concept început de Coldplay și Mark Osborne în urmă cu trei ani. Universul creat în revistă a reprezentat sursa de inspirație pentru album. Acum înțelegem mai bine adevărata semnificație a titului - Mylo Xyloto, mesajele pieselor și culorile folosite de Coldplay.

Coldplay - Hurts Like Heaven

Citește mai multe despre Coldplay
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Just A Beautiful Day - noul clip Danko Jones - VIDEOCLIP

Formatia canadiana Danko Jones a lansat videoclipul piesei Just A Beautiful Day pe care il puteti urmari mai jos. Piesa...

Închide