Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Bateristul Peter Criss „Catman” de la Kiss a vrut să se sinucidă

În autobiografia Makeup to Breakup, Peter Criss bateristul de la Kiss povestește cum a vrut să se sinucidă.
Peter Criss: Makeup to Breakup

Peter Criss: Makeup to Breakup

Fostul baterist al trupei Kiss, Peter Criss a realizat o carte autobiografică, intitulată Makeup to Breakup: My Life In and Out of KISS, în care face o serie de dezvăluiri șocante despre viața sa. Revista Rolling Stone a publicat un extras, în care artistul vorbește despre momentul în a fost atât de hotărât să se sinucidă, încât și-a pus un revolverul în gură și era gata să apese trăgaciul.

Peter Criss

Peter Criss (Foto: www.facebook.com)

După succesul enorm pe care l-a avut cu Kiss, Peter Criss a trecut prin niște perioade financiare, sentimentale și de sănătate foarte proaste, pe care le-a îndurat cu greu. În plus, acesta a prins cutremurul din Hollywood Northridge 1994. Atunci i-au fost distruse colecția de discuri, colecția foarte scumpă de cristale și o mare parte din apartament.

După cutremur, când a putut să se întoarcă în apartamentul său, Criss a descoperit că nu avea electricitate și nici măcar nu putea să se spele de noroi întrucât baia era distrusă.

„Mi-am spus - De ce să mai continui? Pentru ce trăiești? Cele două căsătorii ale tale s-au distrus. Abia îți vezi fata. Ai 100.000 de dolari dar ai valorat 12 milioane la un moment dat. Viața pur și simplu a fost un coșmar. ”, povestește artistul

Peter Criss: Makeup to Breakup

Peter Criss: Makeup to Breakup

Apoi, acesta și-a luat pistolul, l-a pus în gură, dar când era gata să tragă amintirea mamei sale, care murise cu 3 ani mai devreme, l-a făcut să reflecteze asupra deciziei și în final să renunțe.

„Mereu am realizat cât de mult a muncit mama ca eu să devin cineva. Dacă eu mă omor, cum o voi mai putea întâlni în Rai? Deodată camera s-a umplut de un sentiment de încredere”, mărturisește Criss.

Peter Criss s-a născut în Brooklyn, unde a și crescut printre violențe de stradă și muzica anilor 60. Membru fondator al trupei Kiss, artistul a rămas în memoria fanilor drept Catman, datorită celebrului machiaj. Alături de Kiss, artistul a cunoscut un succes enorm, iar toată viața i s-a schimbat. Deși i s-au împlinit multe vise, Criss a avut parte și de numeroase coșmaruri. În autobiografia Makeup to Breakup, ce va fi lansată pe 23 octombrie, acesta se deschide în fața publicului total cu onestitate și emoție

Citește mai multe despre KISS
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chitaristul Jimmy Page - nu va exista o reuniune Led Zeppelin

Dupa reuniunea trupei in 2007 si concertul sustinut la O2 Arena din Londra fanii celebrei trupe Led Zeppelin au sperat...

Închide