Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bateristul Peter Criss „Catman” de la Kiss a vrut să se sinucidă

În autobiografia Makeup to Breakup, Peter Criss bateristul de la Kiss povestește cum a vrut să se sinucidă.

Publicat

pe

Peter Criss: Makeup to Breakup
Peter Criss: Makeup to Breakup

Fostul baterist al trupei Kiss, Peter Criss a realizat o carte autobiografică, intitulată Makeup to Breakup: My Life In and Out of KISS, în care face o serie de dezvăluiri șocante despre viața sa. Revista Rolling Stone a publicat un extras, în care artistul vorbește despre momentul în a fost atât de hotărât să se sinucidă, încât și-a pus un revolverul în gură și era gata să apese trăgaciul.

Peter Criss

Peter Criss │ FOTO: www.facebook.com

După succesul enorm pe care l-a avut cu Kiss, Peter Criss a trecut prin niște perioade financiare, sentimentale și de sănătate foarte proaste, pe care le-a îndurat cu greu. În plus, acesta a prins cutremurul din Hollywood Northridge 1994. Atunci i-au fost distruse colecția de discuri, colecția foarte scumpă de cristale și o mare parte din apartament.

După cutremur, când a putut să se întoarcă în apartamentul său, Criss a descoperit că nu avea electricitate și nici măcar nu putea să se spele de noroi întrucât baia era distrusă.

„Mi-am spus - De ce să mai continui? Pentru ce trăiești? Cele două căsătorii ale tale s-au distrus. Abia îți vezi fata. Ai 100.000 de dolari dar ai valorat 12 milioane la un moment dat. Viața pur și simplu a fost un coșmar. ”, povestește artistul

Peter Criss: Makeup to Breakup

Peter Criss: Makeup to Breakup

Apoi, acesta și-a luat pistolul, l-a pus în gură, dar când era gata să tragă amintirea mamei sale, care murise cu 3 ani mai devreme, l-a făcut să reflecteze asupra deciziei și în final să renunțe.

„Mereu am realizat cât de mult a muncit mama ca eu să devin cineva. Dacă eu mă omor, cum o voi mai putea întâlni în Rai? Deodată camera s-a umplut de un sentiment de încredere”, mărturisește Criss.

Peter Criss s-a născut în Brooklyn, unde a și crescut printre violențe de stradă și muzica anilor 60. Membru fondator al trupei Kiss, artistul a rămas în memoria fanilor drept Catman, datorită celebrului machiaj. Alături de Kiss, artistul a cunoscut un succes enorm, iar toată viața i s-a schimbat. Deși i s-au împlinit multe vise, Criss a avut parte și de numeroase coșmaruri. În autobiografia Makeup to Breakup, ce va fi lansată pe 23 octombrie, acesta se deschide în fața publicului total cu onestitate și emoție

Comentează

Industria muzicala

Trupa KISS lansează un concert virtual în 2027

Primul concert cu Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer și Tommy Thayer drept avataruri virtuale va avea premiera în 2027. KISS a confirmat vestea cu un scurt clip video. Te invităm să-l urmărești în articol și să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

KISS virtual
KISS virtual │ FOTO: captură YouTube / KISS

KISS a susținut ultimul concert la Madison Square Garden pe 2 decembrie, marcând o încheiere spectaculoasă a turneului mondial "End Of The Road". În cadrul evenimentului, artiștii au anunțat că vor continua călătoria muzicală ca imagini virtuale, devenind astfel prima trupă din SUA care face acest lucru.

Pentru a confirma proiectul, KISS a dezvăluit un teaser video ce conține câteva fragmente audio de la fanii încântați ai trupei, precum și o scurtă animație a viitoarelor avatarurilor ale membrilor formației.

"50 de ani este o perioadă lungă, iar ceea ce ne rezervă viitorul este în pregătire", este menționat în clip.

Avatarurile ar fi realizate de compania SFX a lui George Lucas, Industrial Light & Magic, în colaborare cu Pophouse Entertainment Group, care a fost co-fondat de Björn Ulvaeus de la ABBA și care se află în spatele spectacolului Voyage al trupei suedeze.

Costurile depășesc 200 de milioane de dolari și conform lui Gene Simmons:

"Putem fi pentru totdeauna tineri și veșnic emblematici, ducându-ne în locuri la care nu am visat niciodată până acum. Tehnologia îl va face pe Paul [Stanley] să sară mai sus decât a făcut-o până acum."

Proiecțiile KISS vor avea o înălțime de peste opt metri și abilități care le vor permite să zboare deasupra publicului, să sufle foc și multe alte efecte dramatice pe care trupa le-a obținut adesea prin scenografie și cascadorii.

Citește în continuare

Trending