Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Aylin cântă jazz pe noul single Cloud - AUDIO

Aylin Cadir a lansat noul single, Cloud, extras de pe albumul solo de debut cu același nume. Artista abordează un sound funky jazz, seducător, susținut de un look vintaje. Single-ul este compus și produs de Christie și Bazooka de la Moonlighte Breakfast
Aylin - Cloud Single

Aylin - Cloud Single

Aylin Cadir a lansat noul single, Cloud, extras de pe albumul solo de debut cu același nume. Artista a dezvăluit piesa în premieră pe pagina sa Facebook, astfel că fanii au avut ocazia să asculte primii cântecul (audio mai jos).

Aylin - Cloud Single

Aylin - Cloud Single

Cloud a fost compus și produs de Christie și Bazooka de la Moonlighte Breakfast, lucru ce se reflect în sound-ul melodiei.

Majoritatea artistelor din România alege abordarea genurilor dance-pop și look-uri cât mai sexy și provocatoare (dar înt-un sens destul de vulgar). În aceste condiții, Aylin a ales o cale diferită, fapt ce demonstrează pasiunea sa pentru muzică. Pe noul single artista abordează un sound funky jazz, seducător, susținut de un look vintaje, vizibil pe coperta single-ului. Pentru aceasta, artista a lucrat cu fotograful Tibi Clenci și stilistul Amir Doboș.

Am ales-o ca single pentru că mi se pare piesa care descrie cel mai bine întregul album prin felul ei easy, foarte viu și jucauș, dar și un pic melancolic. A fost chiar un pariu, pentru că este o piesă care n-are refren vocal, ci doar linie melodică de clarinet”, a declarat Aylin.

Primul album înregistrat de Aylin va fi lansat în noiembrie prin propria casă de discuri Clouds Production. Discul va oferi publicului un sound modern de jazz-pop prin cele 9 piese semnate de compozitorii Alex Burcea, Elena Moroșanu, Ciprenko și Christie și Bazooka de la Moonlight Breakfast.

 Aylin and The Luckt Charms - Cloud

Citește mai multe despre Aylin CadirMoonlight Breakfast
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian Eno lansează albumul LUX

Compoziitorul Brian Eno va lansa pe 21 noiembrie albumul LUX. CD-ul continua seria discurilor ambientale inceputa in 1978 cu aparitia...

Închide