Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Aylin Cadir a filmat clipul Cloud - VIDEO

Aylin Cadir pregătește videoclipul piesei Cloud, filmat timp de 2 zile chiar în satul bunicii sale. De asemenea, artista a dezvăluit că va înregistra o piesă cu Viky Red.
Aylin Cadir & The Lucky Charms

Aylin Cadir & The Lucky Charms

Aylin Cadir pregătește videoclipul piesei Cloud, primul single extras de pe albumul cu același nume. Artista a filmat timp de 2 zile cu echipa condusă de Răzvan Marinescu, chiar în satul bunicii sale. Clipul va avea premiera la începutul lunii noiembrie.

Aylin Cadir & The Lucky Charms

Aylin Cadir & The Lucky Charms (Foto: www.facebook.com)

După perioada Pops, Cadir a decis că îi este mai potrivit ca stil muzical jazz-ul și a susținut deja numeroase concerte prin cluburile din țară. În prezent aceasta urcă pe scenă alături de grupul The Lucky Charms.

Materialul Cloud este primul disc solo al artistei și include piese compuse special pentru ea de către Bazooka și Christie de la Moonlight Breakfast, Alex Burcea de la Mandinga, Elena Moroșanu și Ciprenko. Albumul va fi lansat la începutul anului viitor. În prezent, single-ul Cloud poate fi ascultat pe Radio Guerrilla, iar dacă vă place îl puteți vota în Top Show Radio Guerrilla.

Recent, artista a dezvăluit pe facebook că pregătește o colaborare interesantă cu Viky Red, un cântăreț nou ce abordează un stil de pop – soul, ce se diferențiează de aceleași ritmuri de house-dance folosite în majoritatea pieselor din România. Mai jos vedea ultimul clip al acestuia, realizat pentru piesa Just For You.

Viky Red  - Just For You

Citește mai multe despre Aylin CadirViky Red
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Extraordinary people la Vocea României: Tibi Scobiola - VIDEO

A vrut să transmită un mesaj și a venit la Vocea României. Tibi Scobiola a întors aseară toate scaunele antrenorilor...

Închide