Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Asculta noul single Voivod: Mechanical Mind - AUDIO

Formatia canadiana Voivod va lansa in luna ianuarie 2013 un nou album de studio intitulat Target Earth. Primul single de promovare este pentru piesa Mechanical Mind si poate fi ascultat mai jos.
Voivod

Voivod

Urmărește-ne pe

Un alt album Voivod, o altă componență. După plecarea lui Jason Newsted (ex-Metallica, Flotsam and Jetsam, Echobrain, Ozzy Osbourne, Voivod, Rock Star Supernova, Gov't Mule, IR8/Sexoturica, Papa Wheelie) și întoarcerea basistului original, Jean-Yves Theriault, canadienii s-au pus pe treabă și au înregistrat un nou album de studio. Primul single extras de pe viitorul produs este pentru piesa Mechanical Mind și poate fi ascultat mai jos.

Voivod

Voivod (Foto: www.facebook.com)

Cel de-al 16-lea album din discografie poarta numele Target Earth, va fi lansat pe 22 ianuarie 2013 și a fost înregistrat în studioul Wild Studio situat din Quebec, Canada alături de producă torul Pierre Remillard. Va fi primul material discografic înregistrat alături de noul chitarist Daniel "Chewy" Mongrain (Martyr), acesta înlocuindul pe Denis "Piggy" D'Amour care a decedat în 2005.

Vovod este o trupă de thrash/progressive metal ce a luat naștere în 1982 în provincia Quebec, Canada. Apogeul popularității a fost atins în 1989 odata cu lansarea albumului Nothingface pe care este inclus și un cover al piesei Astronomy Domine de la Pink Floyd.

Citește mai multe despre Voivod
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
direcția 5 lansează 2 clipuri - FOTO MAKING OF

Trupa direcția 5 muncește din greu și pregătește nu 1 ci 2 videoclipuri pe care le va lansa în zile...

Închide