Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Asculta noul single Voivod: Mechanical Mind - AUDIO

Formatia canadiana Voivod va lansa in luna ianuarie 2013 un nou album de studio intitulat Target Earth. Primul single de promovare este pentru piesa Mechanical Mind si poate fi ascultat mai jos.

Publicat

pe

Voivod
Voivod │ FOTO: www.facebook.com

Un alt album Voivod, o altă componență. După plecarea lui Jason Newsted (ex-Metallica, Flotsam and Jetsam, Echobrain, Ozzy Osbourne, Voivod, Rock Star Supernova, Gov't Mule, IR8/Sexoturica, Papa Wheelie) și întoarcerea basistului original, Jean-Yves Theriault, canadienii s-au pus pe treabă și au înregistrat un nou album de studio. Primul single extras de pe viitorul produs este pentru piesa Mechanical Mind și poate fi ascultat mai jos.

Voivod

Voivod │ FOTO: www.facebook.com

Cel de-al 16-lea album din discografie poarta numele Target Earth, va fi lansat pe 22 ianuarie 2013 și a fost înregistrat în studioul Wild Studio situat din Quebec, Canada alături de producă torul Pierre Remillard. Va fi primul material discografic înregistrat alături de noul chitarist Daniel "Chewy" Mongrain (Martyr), acesta înlocuindul pe Denis "Piggy" D'Amour care a decedat în 2005.

Vovod este o trupă de thrash/progressive metal ce a luat naștere în 1982 în provincia Quebec, Canada. Apogeul popularității a fost atins în 1989 odata cu lansarea albumului Nothingface pe care este inclus și un cover al piesei Astronomy Domine de la Pink Floyd.

Comentează

Trending