Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Ascultă noul single Kid Rock, Let's Ride - AUDIO

Kid Rock va lansa pe 19 noiembrie un nou album de studio intitulat Rebel Soul. Primul single de promovare, piesa Let's Ride, poate fi ascultata mai jos.
Kid Rock

Kid Rock

Vă intrebați ce face "rebelul" Kid Rock? Ei bine artistul a anunțat recent că va lansa cel de-al 9-lea album de studio intitulat Rebel Soul. Materialul va ajunge în rafturile magazinelor pe 19 noiembrie prin intermediul casei de discuri Top Dog/Atlantic Records în timp ce primul single, piesa Let's Ride, poate fi ascultată mai jos. Discul este produs de artist și a fost înregistrat in studioul propriu din Detroit.

Kid Rock

Kid Rock (Foto: www.facebook.com)

Kid Rock, pe numele său real Robert James "Bob" Ritchie, s-a născut în 1971, iar în 1990 lansa deja primul său album, Grits Sandwiches for Breakfast. Însa albumul care s-a bucurat de cel mare succes a fost Rock N'Roll Jesus (2007) care a fost vândut în peste 5 milioane de exemplare. Ultimul material discografic, intitulat Born Free, a ieșit pe piață in 2010 și a ocupat locul 16 in topul celor mai bune 30 de albume lansate în anul respectiv, realizat de revista Rolling Stone.

Celebrul artist și Pamela Anderson s-au căsătorit în iulie 2006, pe un yaht, lângă St. Tropez. Cei doi erau împlicaţi într-o relaţie complicată, cu despărţiri şi împăcări repetate încă din 2000. După o despărţire îndelung mediatizată în 2003, cei doi s-au reîmpăcat la începutul anului 2006 pentru ca doar câteva luni mai târziu sa se despartă definitiv.

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele cântă soundtrack-ul noului film James Bond, Skyfall - AUDIO

Adele a înregistrat principala piesă de pe coloana sonoră a viitorul film James Bond intitulat Skyfall. Un preview al melodiei...

Închide