Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Ascultă noul single Kamelot: Sacrimony (Angel Of Afterlife) - AUDIO

Sacrimony (Angel Of Afterlife), primul single extras al viitorului album de studio Kamelot, intitulat Silverthorn, poate fi ascultat pe mai jos. Discul va fi lansat pe 26 octombrie prin intermediul casei de discuri Steamhammer/SPV.
Kamelot

Kamelot

Sacrimony (Angel Of Afterlife), primul single extras al viitorului album de studio Kamelot, intitulat Silverthorn, poate fi ascultat mai jos. Cel de-al 10-lea album de studio al americanilor va fi lansat pe 26 octombrie prin intermediul casei de discuri Steamhammer/SPV.

Kamelot

Kamelot (Foto: www.facebook.com)

Silverthorn este primul album alături de noul solist, Tommy Karevik (ex-Seventh Wonder), acesta înlocuindul pe Roy Khan care a părăsit formația în luna aprilie 2011 din motive personale.

Tema discului este povestea unei fete, Jolee, din secolul al 19-lea care a fost omorâtă de frații ei gemeni. Deoarece provenea dintr-o familie bogată tragica întâmplare a fost ținută in secret. Artwork-ul discului o reprezintă pe Jolee, principalul personaj și ingerul vieți de apoi, care a devenit adult.

Tracklist Silverthorn

01. Manus Dei
02. Sacrimony (Angel Of Afterlife) (feat. Elize Ryd & Alissa White-Gluz)
03. Ashes To Ashes
04. Torn
05. Song For Jolee
06. Veritas
07. My Confession
08. Silverthorn
09. Falling Like The Fahrenheit (feat. Elize Ryd)
10. Solitaire
11. Prodigal Son
- Part I: Funerale
- Part II: Burden of Shame (The Branding)
- Part III: The Journey (feat. Alissa White-Gluz)
12. Continuum

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bogdan Șerban vă invită la Guerrilive Acoustic Session

Noul sezon de Guerrilive Radio Session se transformă în Guerrilive Acoustic Session. Prima ediție a sezonului cu numărul 6 îl...

Închide