Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Asculta două piese de pe noul album KISS - AUDIO

Kiss a dat publicitatii doua piese, Long Way Down și All For The Love Of Rock & Roll, care pot fi ascultate mai jos. Melodiile sunt extrase de pe noul album de studio, intitulat Monster, care va fi lansat pe 15 octombrie.
KISS

KISS

KISS pregăteste lansarea unui nou album, intitulat Monster, care va apărea pe piață în data de 15 octombrie în Marea Britanie și pe 16 octombrie în Statele sub egida Unite Universal Music Enterprises. Trupa a dat publicității două noi piese, Long Way Down și All For The Love Of Rock & Roll, pe care le puteti asculta mai jos.

KISS

KISS (Foto: www.facebook.com)

Monster este materialul cu numărul 20 și a fost înregistrat și produs în studioul Conway Recording Studios din Hollywood de solistul Paul Stanley si Greg Collins. Legendara formație este extrem de mândră de noul album și nu ezită să laude munca depusă de cei mai noi membrii, Tommy Thayer și Eric Singer.

”Nu avem pe acest album orchestre simfonice, coruri sau clape, producători sau compozitori din exterior. Cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să realizăm noi totul. Tommy și Eric au revitalizat formația care a devenit un adevărat gigant. Încercăm lucruri pe care nicio trupă nu le-a făcut până acum”, a declarat basistul Gene Simmons.

KISS - Monster

KISS - Monster (Foto: www.facebook.com)

Listă piese Monster

 1. Hell Or Hallelujah
 2. Wall Of Sound
 3. Freak
 4. Back To The Stone Age
 5. Shout Mercy
 6. Long Way Down
 7. Eat Your Heart Out
 8. The Devil Is Me
 9. Outta This World
 10. All For The Love Of Rock & Roll
 11. Take Me Down Below
 12. Last Chance
 13. Right Here Right Now

Citește mai multe despre KISS
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ștefan Hrușcă concertează la Sala Palatului și prezintă un album nou de colinde

Așa cum obișnuiește în fiecare an, Ștefan Hrușcă vine în România pentru a concerta cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun. Artistul...

Închide