Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Antarctica lansează clipul IYHSHON în Clubul Țăranului

Trupa Antarctica se pregătește să lanseze cel de-al doilea videoclip pentru single-ul IYSHON în cadrul unui concert la Clubul Țăranului din București, pe 5 octombrie.

Publicat

pe

Antarctica lansare videoclip clubul taranului 5 octombrie
Antarctica lansare videoclip clubul taranului 5 octombrie

Trupa Antarctica se pregătește să lanseze cel de-al doilea videoclip pentru single-ul IYSHON sau Is Your Heart So Hard Or Nonexistent extras de pe albumul Explorers. Evenimentul va fi marcat de un concert la Clubul Țăranului din București, pe 5 octombrie. Acesta va începe de la ora 21:21, iar prețul intrării va fi de 20 de lei.

Antarctica - Interviu InfoMusic

InfoMusic a stat de vorbă cu Antarctica despre noul clip, IYHSHON

Grupul a filmat clipul în luna iunie în studiourile No Stress Media, iar post-producția acestuia a necesitat o perioadă îndelungată de timp. La videoclip au lucrat Nicolae Chiriș și Dan Pierșinaru, iar de machiaj s-a ocupat Maria Dăscălescu.

InfoMusic a stat de vorbă cu cei de la Antarctica într-un video interviu despre conceptul clipului și animația care a fost realizată prin tehnica stop motion. De asemenea, Delia Opran, solista trupei ne-a povestit cum s-a înțeles la filmări cu șarpele Lola.

Dar mai multe despre noul videoclip Antarctica, despre membrii formației și despre viitorul acesteia veți afla în curând într-un video interviu.

Trending