Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Antarctica a lansat teaser-ul clipului IYHSHON – VIDEO

Antarctica a dezvăluit un teaser al noului clip IYHSHON pe care îl puteți vedea pe InfoMusic. Trupa se pregătește să lanseze videoclipul în cadrul unui concert la Clubul Țăranului, pe 5 octombrie.
Antarctica - IYHSHON Video

Making of Antarctica - IYHSHON Video

Urmărește-ne pe

Nu mai este mult până la lansarea noului clip Antarctica, iar trupa a dezvăluit un teaser pe care îl puteți urmări mai jos. Filmat pentru single-ul IYHSHON (Is Your Heart So Hard Or Nonexistent?), videoclipul este inovativ datorită faptului că toată animația a fost realizată manual și fotografiată separat.

Antarctica - IYHSHON Video

Making of Antarctica - IYHSHON Video (Foto: www.facebook.com)

Acesta a realizat de Nicolae Chiriș împreună cu artistul vizual Dan Pierșinaru, iar de machiaj s-a ocupat Maria Dăscălescu. După cum se poate vedea în fotografiile de la making of, postate de formație pe Facebook, în clip apar alături de solista Delia 2 invitați inediți – un porumbel alb și un șarpe. Mai multe despre clip, dar și despre membrii Antarctica veți afla foarte curând în video interviul pe care l-am realizat cu formația.

IYHSHON este extras de pe albumul de debut Explores, lansat de Antarctica anul trecut pe 21 decembrie, în noaptea albă a solstiţiului de vară antarctic, tot la ora 21:21.

Trupa va prezenta clipul vineri, 5 octombrie la Clubul Țăranului, în cadrul unui concert. Fanii sunt invitați la eveniment începând cu ora 21:21. Prețul intrării este de 20 de lei.

Antarctica - IYHSHON - Teaser

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Antarctica
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Aylin cântă jazz pe noul single Cloud - AUDIO

Aylin Cadir a lansat noul single, Cloud, extras de pe albumul solo de debut cu același nume. Artista abordează un...

Închide