Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Antarctica a lansat clipul “IYHSHON” - VIDEOCLIP

Trupa Antarctica a lansat videoclipul melodiei “IYHSHON” (acronimul Is Your Heart So Hard Or Nonexistent) în urma unui concert susținut pe 5 octombrie la Clubul Ţăranului. Cel de-al doilea clip din cariera formației poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Secventa din clipul Antarctica - IYHSHON
Secventa din clipul Antarctica - IYHSHON

Trupa Antarctica a lansat videoclipul melodiei “IYHSHON” (acronimul Is Your Heart So Hard Or Nonexistent) în urma unui concert susținut pe 5 octombrie la Clubul Ţăranului. Cel de-al doilea clip din cariera formației poate fi urmărit pe InfoMusic la sfârșitul acestui articol.

Secventa din clipul Antarctica - IYHSHON

Secventa din clipul Antarctica - IYHSHON

Avanpremiera IYHSHON la Clubul Țăranului

Prezentarea în avanpremieră a videoclipului s-a desfășurat într-un cadru familiar, cu oameni zâmbitori. Concertul a început cu melodia “I Am The Secret In You”. Sound-ul Antarctica are puterea de a te învălui uşor, purtându-ne într-o nouă dimensiune. Mulţimea prezentă la Clubul Țăranului a fost cuprinsă de vrajă, orice altă activitate desfăşurată până în acel moment îngheţând. Linişte, vibraţii interioare şi bucuria de pe chipurile oamenilor, netrucată, necosmetizată. În aceste coordonate, concertul a curs uşor, timp de o oră, cu un public cunoscător al pieselor. Oamenii au cântat și au dansat, răspunzând solistei Delia Opran care le-a vorbit adesea, invitându-i tot mai aproape.

Antarctica in concert la Clubul Taranului

Antarctica in concert la Clubul Taranului

Playlistul a mai cuprins piese precum: “Sun On Her Left, Moon On Her Right”, “Bird In Space”, “Don’t Stop The Dance”, “Brother”, “Grue & Bleen”, “Unlove”, “Noaptea Bleumarin” şi deja celebra “Pase Magice”.

IYHSHON” a fost ultima melodie din setlist, fiind urmată de proiecția proaspătului videoclip. Materialul a fost regizat de Nicolae Chiriş şi Dan Pierşinaru. Clipul a fost o surpriză şi nu este de mirare că post-producţia a durat aproape trei luni. Realizat prin tehnica ‘stop motion’, toate imaginile ce se derulează în fundalul acestuia au fost desenate şi fotografiate cadru cu cadru, punctând mesajul piesei. Fiind un videoclip de imagine, trupa se află în prim plan, totul fiind completat de culori intense şi multă dinamică. Porumbelul filmat este al Deliei şi se numeşte Deneb, după cea mai strălucitoare stea din constelaţia Lebedei, iar numele şarpelui boa este Maya.

Delia Opran alături de trupa sa Antarctica

Delia Opran alături de trupa sa Antarctica

Antarctica lucrează în componența actuală de vreo 6 luni, colegii Deliei fiind Tudor la chitară, Bureţel la bass, Mirko la tobe şi Benjamin la synth. Ei își doresc cât mai multe evoluții live în perioada următoare, iar următoarea lansarea anunțată este single-ul înregistrat alături de cei din Aeon Blank. Află mai multe despre povestea și planurile Antarctica urmărind interviul video acordat site-ului nostru.

VIDEO Antarctica - IYHSHON

Trending