Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Anim'est Closing Party în Control cu Tim Hecker și Environments

Pe 13 octombrie in Control Club va avea loc Anim'est Closing Party cu show-uri live din partea lui Tim Hecker și a celor de la Environments.
Tim Hecker

Tim Hecker

Sâmbătă, pe 13 octombrie, începând cu ora 22.00, în noua locație a Control Club din str. Constantin Mille, va avea loc Anim'est Closing Party cu show-uri live din partea lui Tim Hecker și a celor de la Environments.

Tim Hecker

Tim Hecker (Foto: www.facebook.com)

Originar din Canada, Tim Hecker este unul dintre cei mai apreciați sound-artiști ai muzicii electronice. Compozițiile lui au fost descrise de-a lungul timpului ca atmosfera structurată, sunetul spectrului color al placilor tectonice sau ecoul electronic al catedralelorTim Hecker experimentează cu îmbinarea disonanței și a melodiei, el reușește să producă structuri muzicale noi.

Environments

Environments

Environments este proiectul de drone ambient al lui Ștefan Panea alături de Alxandru „Para” Ghita (tobe) și Marius Costache (noise). Proiectul este deja la al doilea material lansat, ambele albume păstrând modul de lucru liber, fără a respecta regulile muzicale clasice și structurile strofă-refren.

Prețul unui bilet la eveniment este de 20 de lei.

Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
B’ESTFEST a primit cea de-a doua nominalizare la European Festival Awards

B’ESTFEST a primit anul acesta cea de-a doua nominalizare din partea European Festival Awards, după cea adjudecată în 2009, în...

Închide