Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Anim'est Closing Party în Control cu Tim Hecker și Environments

Pe 13 octombrie in Control Club va avea loc Anim'est Closing Party cu show-uri live din partea lui Tim Hecker și a celor de la Environments.

Publicat

pe

Tim Hecker
Tim Hecker │ FOTO: www.facebook.com

Sâmbătă, pe 13 octombrie, începând cu ora 22.00, în noua locație a Control Club din str. Constantin Mille, va avea loc Anim'est Closing Party cu show-uri live din partea lui Tim Hecker și a celor de la Environments.

Tim Hecker

Tim Hecker │ FOTO: www.facebook.com

Originar din Canada, Tim Hecker este unul dintre cei mai apreciați sound-artiști ai muzicii electronice. Compozițiile lui au fost descrise de-a lungul timpului ca atmosfera structurată, sunetul spectrului color al placilor tectonice sau ecoul electronic al catedralelorTim Hecker experimentează cu îmbinarea disonanței și a melodiei, el reușește să producă structuri muzicale noi.

Environments

Environments

Environments este proiectul de drone ambient al lui Ștefan Panea alături de Alxandru „Para” Ghita (tobe) și Marius Costache (noise). Proiectul este deja la al doilea material lansat, ambele albume păstrând modul de lucru liber, fără a respecta regulile muzicale clasice și structurile strofă-refren.

Prețul unui bilet la eveniment este de 20 de lei.

Comentează

Trending