Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Adele cântă soundtrack-ul noului film James Bond, Skyfall - AUDIO

Adele a înregistrat principala piesă de pe coloana sonoră a viitorul film James Bond intitulat Skyfall. Un preview al melodiei a apărut deja pe internet si il puteti asculta pe InfoMusic.
Adele - Skyfall - James Bond

Adele - Skyfall - James Bond

Adele a înregistrat principala piesă de pe coloana sonoră a viitorul film James Bond intitulat Skyfall. Un preview al melodiei a apărut deja pe internet, iar mai jos îl puteți asculta.

Adele - Skyfall - James Bond

Adele - Skyfall - James Bond (Foto: www.facebook.com)

Cântecul, ce se numește tot Skyfall, va fi dezvăluit oficial pe site-ul artistei, pe 5 octombrie, dată ce marchează împlinirea a 50 de ani de la primul film cu James Bond, Dr. No.

Piesa este compusă de Adele în colaborare cu Paul Epworth, care s-a ocupat și de producția acesteia. Cei doi fac o echipă foarte bună, iar dovada este albumul 21, la care au lucrat împreună. Skyfall a fost înregistrat în celebrul studio Abbey Road din Londra, unde a fost acompaniată de o orchestră formată din 77 de instrumentiști.

„La început, am ezitat să mă împlic în coloana sonoră a filmului Skyfall. Există foarte multă presiune când vine vorba de o piesă pentru un filmul Bond. Dar m-am îndrăgostit de scenariu, iar Paul a avut niște idei incredibile pentru cântec”, a declarat Adele.

Noua pelicula James Bond va avea premiera în cinematografe spre sfârșitul lunii octombrie. Până acum, puteți viziona mai jos cel mai recent trailer al filmului.

Adele - Skyfall - James Bond

Trailer: James Bond - Skyfall

Citește mai multe despre Adele
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beverly McClellan cântă în deschiderea concertului Steve Vai de la București

Artista americana Beverly McClellan a fost aleasa de Steve Vai pentru a canta in deschiderea show-urilor sale de promovare a...

Închide