Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Adele cântă soundtrack-ul noului film James Bond, Skyfall - AUDIO

Adele a înregistrat principala piesă de pe coloana sonoră a viitorul film James Bond intitulat Skyfall. Un preview al melodiei a apărut deja pe internet si il puteti asculta pe InfoMusic.
Adele - Skyfall - James Bond

Adele - Skyfall - James Bond

Urmărește-ne pe

Adele a înregistrat principala piesă de pe coloana sonoră a viitorul film James Bond intitulat Skyfall. Un preview al melodiei a apărut deja pe internet, iar mai jos îl puteți asculta.

Adele - Skyfall - James Bond

Adele - Skyfall - James Bond (Foto: www.facebook.com)

Cântecul, ce se numește tot Skyfall, va fi dezvăluit oficial pe site-ul artistei, pe 5 octombrie, dată ce marchează împlinirea a 50 de ani de la primul film cu James Bond, Dr. No.

Piesa este compusă de Adele în colaborare cu Paul Epworth, care s-a ocupat și de producția acesteia. Cei doi fac o echipă foarte bună, iar dovada este albumul 21, la care au lucrat împreună. Skyfall a fost înregistrat în celebrul studio Abbey Road din Londra, unde a fost acompaniată de o orchestră formată din 77 de instrumentiști.

„La început, am ezitat să mă împlic în coloana sonoră a filmului Skyfall. Există foarte multă presiune când vine vorba de o piesă pentru un filmul Bond. Dar m-am îndrăgostit de scenariu, iar Paul a avut niște idei incredibile pentru cântec”, a declarat Adele.

Noua pelicula James Bond va avea premiera în cinematografe spre sfârșitul lunii octombrie. Până acum, puteți viziona mai jos cel mai recent trailer al filmului.

Adele - Skyfall - James Bond

Trailer: James Bond - Skyfall

Citește mai multe despre Adele
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beverly McClellan cântă în deschiderea concertului Steve Vai de la București

Artista americana Beverly McClellan a fost aleasa de Steve Vai pentru a canta in deschiderea show-urilor sale de promovare a...

Închide