Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Adele a lansat Skyfall piesa noului film James Bond – LYRIC VIDEO

Adele a lansat piesa Skyfall, înregistrată pentru noul film James Bond în ziua în care se împlinesc 50 de ani de la primul film cu agentului 007, Dr. No.

Publicat

pe

Adele - Skyfall - James Bond
Adele - Skyfall - James Bond │ FOTO: www.facebook.com

Așa cum a anunțat la începutul săptămânii, Adele a dezvăluit pe 5 octombrie cântecul înregistrat pentru coloana sonoră a noului film James Bond, Skyfall. Data coincide cu aniversarea a 50 de ani de la apariția primului film Bond, Dr. No.

Adele - Skyfall - James Bond

Adele - Skyfall - James Bond │ FOTO: www.facebook.com

Datorită succesului său, Adele a devenit o emblemă în muzica britanică, astfel că asocierea sa cu James Bond, un simbol britanic în cinematografie este cât se poate de potrivită. Piesa, intitulată tot Skyfall, a fost compusă de artistă împreună cu Paul Epworth, care a avut o contribuție deosebită pe partea de producție și compoziție la celebrul album 21.

Cântecul, pe care îl puteți asculta mai jos, are acel sound puternic care te cutremură. Acesta este dat de cei 77 de instrumentiști care au înregistrat alături de Adele în celebrul studio Abbey Road din Londra. Versurile reprezintă un carusel de trăiri și ne oferă câteva indicii despre acțiunea noului film James Bond. La început descriu o stare dramatică, tragică, continuă cu tensiune și tristețe, dar spre final transmit încredere și curaj.

Legat de scenariu, mai știm că în pelicula Skyfall va fi testată loialitatea celebrului agent 007 față de M, care începe să fie amenințată de trecut. În plus, MI6 este atacat, iar misiunea lui Bond este să detecteze și să distrugă amenințarea, indiferent de sacrificiile personale. Filmul va ajunge și în cinematografele din România pe 26 octombrie.

Adele - Skyfall (James Bond) - LYRIC VIDEO

Trending