Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Adele a lansat Skyfall piesa noului film James Bond – LYRIC VIDEO

Adele a lansat piesa Skyfall, înregistrată pentru noul film James Bond în ziua în care se împlinesc 50 de ani de la primul film cu agentului 007, Dr. No.
Adele - Skyfall - James Bond

Adele - Skyfall - James Bond

Urmărește-ne pe

Așa cum a anunțat la începutul săptămânii, Adele a dezvăluit pe 5 octombrie cântecul înregistrat pentru coloana sonoră a noului film James Bond, Skyfall. Data coincide cu aniversarea a 50 de ani de la apariția primului film Bond, Dr. No.

Adele - Skyfall - James Bond

Adele - Skyfall - James Bond (Foto: www.facebook.com)

Datorită succesului său, Adele a devenit o emblemă în muzica britanică, astfel că asocierea sa cu James Bond, un simbol britanic în cinematografie este cât se poate de potrivită. Piesa, intitulată tot Skyfall, a fost compusă de artistă împreună cu Paul Epworth, care a avut o contribuție deosebită pe partea de producție și compoziție la celebrul album 21.

Cântecul, pe care îl puteți asculta mai jos, are acel sound puternic care te cutremură. Acesta este dat de cei 77 de instrumentiști care au înregistrat alături de Adele în celebrul studio Abbey Road din Londra. Versurile reprezintă un carusel de trăiri și ne oferă câteva indicii despre acțiunea noului film James Bond. La început descriu o stare dramatică, tragică, continuă cu tensiune și tristețe, dar spre final transmit încredere și curaj.

Legat de scenariu, mai știm că în pelicula Skyfall va fi testată loialitatea celebrului agent 007 față de M, care începe să fie amenințată de trecut. În plus, MI6 este atacat, iar misiunea lui Bond este să detecteze și să distrugă amenințarea, indiferent de sacrificiile personale. Filmul va ajunge și în cinematografele din România pe 26 octombrie.

Adele - Skyfall (James Bond) - LYRIC VIDEO

Citește mai multe despre Adele
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Antarctica a lansat teaser-ul clipului IYHSHON – VIDEO

Antarctica a dezvăluit un teaser al noului clip IYHSHON pe care îl puteți vedea pe InfoMusic. Trupa se pregătește să...

Închide