Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Adele a lansat Skyfall piesa noului film James Bond – LYRIC VIDEO

Adele a lansat piesa Skyfall, înregistrată pentru noul film James Bond în ziua în care se împlinesc 50 de ani de la primul film cu agentului 007, Dr. No.
Adele - Skyfall - James Bond

Adele - Skyfall - James Bond

Așa cum a anunțat la începutul săptămânii, Adele a dezvăluit pe 5 octombrie cântecul înregistrat pentru coloana sonoră a noului film James Bond, Skyfall. Data coincide cu aniversarea a 50 de ani de la apariția primului film Bond, Dr. No.

Adele - Skyfall - James Bond

Adele - Skyfall - James Bond (Foto: www.facebook.com)

Datorită succesului său, Adele a devenit o emblemă în muzica britanică, astfel că asocierea sa cu James Bond, un simbol britanic în cinematografie este cât se poate de potrivită. Piesa, intitulată tot Skyfall, a fost compusă de artistă împreună cu Paul Epworth, care a avut o contribuție deosebită pe partea de producție și compoziție la celebrul album 21.

Cântecul, pe care îl puteți asculta mai jos, are acel sound puternic care te cutremură. Acesta este dat de cei 77 de instrumentiști care au înregistrat alături de Adele în celebrul studio Abbey Road din Londra. Versurile reprezintă un carusel de trăiri și ne oferă câteva indicii despre acțiunea noului film James Bond. La început descriu o stare dramatică, tragică, continuă cu tensiune și tristețe, dar spre final transmit încredere și curaj.

Legat de scenariu, mai știm că în pelicula Skyfall va fi testată loialitatea celebrului agent 007 față de M, care începe să fie amenințată de trecut. În plus, MI6 este atacat, iar misiunea lui Bond este să detecteze și să distrugă amenințarea, indiferent de sacrificiile personale. Filmul va ajunge și în cinematografele din România pe 26 octombrie.

Adele - Skyfall (James Bond) - LYRIC VIDEO

Citește mai multe despre Adele
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Antarctica a lansat teaser-ul clipului IYHSHON – VIDEO

Antarctica a dezvăluit un teaser al noului clip IYHSHON pe care îl puteți vedea pe InfoMusic. Trupa se pregătește să...

Închide