Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Addiction de la Cuantune - VIDEOCLIP

Cuantune a lansat clipul piesei Addiction. Acesta este cel de-al treilea videoclip al trupei, după cele realizate pentru piesele This Time și Tonight, si poate fi vizionat pe infomusic.ro.
Cuantune

Cuantune

Urmărește-ne pe

Cuantune a lansat clipul piesei Addiction. Acesta este cel de-al treilea videoclip al trupei, după cele realizate pentru piesele This Time și Tonight.

Cuantune

Cuantune (Foto: www.facebook.com)

Trupa Cuantune abordează jazz-ul clasic într-un stil modern în compoziții electrizante. Proiectul a luat naștere în primăvara anului 2010, prin întâlnirea a doi artişti îndrăgostiți de muzica jazz, Elizabeth și Cruxfader. Având personalități opuse, ei au creat împreună un sound nou, inedit. Prin muzica lor, membrii trupei Cuantune redau atmosfera anilor ’40 și o readuc în actualitate, printr-un fusion de elemente muzicale extrem de variate.

Asemenea pieselor precedente, cel mai nou single Cuantune se bucură de colaborări cu diverși instrumentiști. Îi menționăm, astfel, pe Andreas Aron la bass, Alexandru Olteanu la pian, Harvis Cuni Padron la trompeta, Luis Palomino la saxofon, pe înregistrare putând fi sesizat și Freakadadisk, prin scratchurile introductive ale piesei.

Cuantune - Addiction

 

Citește mai multe despre Cuantune
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eric Martin cântă cu Vunk la Sala Polivalentă - MESAJ VIDEO

Solistul trupei Mr. Big, Eric Martin este invitat special la concertul Vunk de la Sala Polivalentă de pe 14 noiembrie....

Închide