Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Addiction de la Cuantune - VIDEOCLIP

Cuantune a lansat clipul piesei Addiction. Acesta este cel de-al treilea videoclip al trupei, după cele realizate pentru piesele This Time și Tonight, si poate fi vizionat pe infomusic.ro.
Cuantune

Cuantune

Cuantune a lansat clipul piesei Addiction. Acesta este cel de-al treilea videoclip al trupei, după cele realizate pentru piesele This Time și Tonight.

Cuantune

Cuantune (Foto: www.facebook.com)

Trupa Cuantune abordează jazz-ul clasic într-un stil modern în compoziții electrizante. Proiectul a luat naștere în primăvara anului 2010, prin întâlnirea a doi artişti îndrăgostiți de muzica jazz, Elizabeth și Cruxfader. Având personalități opuse, ei au creat împreună un sound nou, inedit. Prin muzica lor, membrii trupei Cuantune redau atmosfera anilor ’40 și o readuc în actualitate, printr-un fusion de elemente muzicale extrem de variate.

Asemenea pieselor precedente, cel mai nou single Cuantune se bucură de colaborări cu diverși instrumentiști. Îi menționăm, astfel, pe Andreas Aron la bass, Alexandru Olteanu la pian, Harvis Cuni Padron la trompeta, Luis Palomino la saxofon, pe înregistrare putând fi sesizat și Freakadadisk, prin scratchurile introductive ale piesei.

Cuantune - Addiction

 

Citește mai multe despre Cuantune
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eric Martin cântă cu Vunk la Sala Polivalentă - MESAJ VIDEO

Solistul trupei Mr. Big, Eric Martin este invitat special la concertul Vunk de la Sala Polivalentă de pe 14 noiembrie....

Închide