Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

3 Doors Down oferă gratuit single-ul One Light – LYRIC VIDEO

Noul single 3 Doors Down, One Light, poate fi descărcat gratuit de pe site-ul trupei. Piesa se regăsește pe viitorul material The Greatest Hits, ce va fi lansat pe 19 noiembrie.
3 Doors Down

3 Doors Down

Cei de la 3 Doors Down au prezentat luna aceasta noul single One Light, iar acum fanii îl pot descărca gratuit de pe site-ul oficial al trupei - 3doorsdown.com.

Cântecul, al căruit lyric video îl puteți vedea mai jos, are un mesaj puternic destinat publicului tânăr pe care îl îndeamnă să ia atitudine. Solistul trupei, Brad Arnold a mărturisit că are o oarecare legătură cu alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii.

3 Doors Down

3 Doors Down (Foto: www.facebook.com)

„Este un mesaj către oameni, în special către tineri. Îi chem să mi se alăturie și să preluăm lumea pentru a realiza niște schimbări...Are legătură cu alegerile, dar cântecul este mult mai mult decât atât deoarece vorbește despre faptul că ar trebui să oferim lumii mai mult decât luăm”, a explicat Brad Arnold pentru Loudwire.

Noul single se va regăsi pe viitoarea compilație The Greatest Hits, pe care formația o va lansa pe 19 noiembrie în parteneriat cu casa de discuri Republic Records. Primul materialul de acest gen al trupei va include cele mai bune hit-uri semnate 3 Doors Down, remasterizate și remixate. Dintre acestea nu vor lipsi When I’m Gone, Here Without You sau Let Me Go. De asemenea, pe disc vor fi prezente și 3 piese noi. Urmează să fie anunțat tracklistul complet.

Începând cu noiembrie și până la sfârșitul anului, grupul va pleca într-un turneu american alături de trupa Daugtry. Acesta ce va include concerte în Las Vegas, Chicago și Detroit.

3 Doors Down – One Light

 

Citește mai multe despre 3 Doors Down
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Green Day a interpretat live o piesă nouă, Stop When The Red Lights Flash - VIDEO

Cu ocazia concertului sustinut la Irving Plaza din New York, Green Day a interpretat live piesa Stop When The Red...

Închide