Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Yanni revine la București

Yanni s-a bucurat anul trecut de o primire deosebit de caldă la București, oferind un show exploziv pe Zone Arena. Celebrul compozitor și interpret va reveni anul viitor cu un nou concert la București. Yanni va concerta de această dată într-un cadru mai intim, la Sala Palatului pe 30 martie 2013.

Publicat

pe

Yanni - concert in 2013
Yanni - concert in 2013

Yanni s-a bucurat anul trecut de o primire deosebit de caldă la București, oferind un show exploziv pe Zone Arena. Celebrul compozitor și interpret va reveni anul viitor cu un nou concert la București. Yanni va concerta de această dată într-un cadru mai intim, la Sala Palatului pe 30 martie 2013. Evenimentul va fi și de această dată organizat de Asociația Culturală Maria Domina.

Concertul Yanni (Bucuresti 14.09.2011)

Concertul Yanni (Bucuresti 14.09.2011)

Impresii și poze de la concertul Yanni de pe 14 septembrie 2011

Supranumit magicianul sufletului, Yanni va crea o atmosferă afectuoasă și prin melodiile cu versuri ce îndeamnă profund la meditație. Nu puțini sunt cei care au declarat că în momentul în care ascultă piesele lui Yanni se redescoperă pe sine înșiși. Ritmurile creațiilor sale transmit auditoriului un mesaj pozitiv, astfel că experiența trăită de spectatori este una sublimă.

Yanni - concert in 2013

Yanni - concert in 2013

Yanni va reveni la Bucuresti cu o orchestră formată numai din maeștri ai instrumentelor, oferind un spectacol incredibil, plin de viață. Bilete s-au pus deja în vanzare prin rețeaua Vreau Bilet. Vă puteți cumpăra tichete de la următoarele case de bilete:

  • Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central
  • strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Arte International - Libraria Eminescu,
  • EuroGSM - București Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrala lifturile exterioare)
  • EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1),
  • EuroGSM - Bucuresti Lujerului (în incinta Hypermarketului Cora Lujerului),
  • EuroGSM - Bucuresti Mihalache (B-dul Ion Mihalache, nr. 92)

Prețurile biletelor la concertul Yanni

  • GOLDEN VIP: 1200 lei
  • VIP: 900 lei
  • Categ 1: 600 lei
  • Categ 2: 400 lei
  • Categ 3: 200 lei
  • Categ 4: 150 lei

Yanni, pe numele său adevărat, Yiannis Hrysomallis, este de origine greacă, fiind un muzician extrem de apreciat la nivel mondial. Yanni este recunoscut pentru talentul lui de a cânta la pian, clape, dar și drept compozitor desăvârșit. A obţinut nominalizări la premiile Grammy pentru albumul “Dare to Dream” în 1992 și “In My Time” în anul 1993. De-a lungul timpului, Yanni a acumulat mai mult de 35 albume de platină şi de aur, la nivel mondial, cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Muzica lui a fost folosită pe scară largă în televiziune şi evenimente televizate sportive, inclusiv la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de patinaj, Jocurile Olimpice şi  ABC News.  Stilul său muzical este frecvent descris ca fiind “new age”, deşi el preferă termenul de "contemporan instrumental“.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 31 martie 2013

Yanni

Loc
Sala Palatului

Trending