Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Urmărește primul videoclip al noului album Dokken - VIDEO

La patru ani de la apariția albumului Lightning Strikes Again (2008) legendara formație americană Dokken a lansat un nou album intitulat Broken Bones. Primul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa Empire și poate fi urmărit mai jos.

Publicat

pe

Dokken
Dokken │ FOTO: www.facebook.com

La patru ani de la apariția albumului Lightning Strikes Again (2008) legendara formație americană Dokken va lansa azi, 25 septembrie, un nou material discografic. Cel de-al 11-lea album al trupei poartă numele Broken Bones iar primul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa Empire și poate fi urmărit mai jos.

Dokken

Dokken │ FOTO: www.facebook.com

Discul a fost produs de liderul trupei Don Dokken în timp ce mixajul a fost realizat de Bob St. John (Extreme, Duran Duran, Collective Soul) și Wyn Davis (Black Sabbath, DIO, Whitesnake, Extreme). Celebrul Maor Appelbaum (Sepultura, Halford, Yngwie Malmsteen, DIO) a masterizat CD-ul care va fi disponibil în format standard CD, limited edition și digipack, care vine însoțit de un DVD documentar despre cum a fost realizat albumul.

Adeptă a sonorităților heavy metal/hard rock/glam metal, Dokken a luat ființă în anul 1976 și a vândut peste 10 milioane de discuri și a fost nominalizată la premiul Grammy în 1989. Componența actuala este formată din Don Dokken – voce, Mick Brown – tobe, backing vocals, Jon Levin – chitară și Sean McNabb la bas.

Tracklist Broken Bones

  1. Empire
  2. Broken Bones
  3. Best Of Me
  4. Blind
  5. Waterfall
  6. Victim Of The Crime
  7. Burning Tears
  8. Today
  9. For The Last Time
  10. Fade Away
  11. Tonight

Trending