Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Urmareste noul videoclip Lynyrd Skynyrd - Last of a Dying Breed - VIDEO

Lynyrd Skynyrd, una dintre cele mai cunoscute trupe de southern rock, a lansat videoclipul melodiei Last of a Dying Breed pe care îl puteți urmări mai jos. Piesa reprezintă primul extras de pe albumul cu același nume lansat pe 21 august.

Publicat

pe

Lynyrd Skynyrd
Lynyrd Skynyrd

Lynyrd Skynyrd, una dintre cele mai cunoscute trupe de southern rock, a lansat videoclipul melodiei  Last of a Dying Breed pe care îl puteți urmări mai jos.  Piesa reprezintă primul extras de pe albumul cu același nume lansat pe 21 august.

Lynyrd Skynyrd

Discul este înregistrat în studioul Blackbird Studio din Nashville, Tennessee și este produs de Bob Marlette, același care a produs și precedentul album, Gods & Guns, apărut în luna septembrie 2009.

Formația a devenit cunoscută în sudul Statelor Unite în 1973, și a dobăndit un renume mondial înainte ca trei membri, printre care solistul și principalul compozitor Ronnie Van Zant, să moară într-un accident de avion în 1977. Trupa a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame pe 13 martie 2006 și ocupă locul 77 in topul celor mai mari 100 de artiști ai tuturor timpurilor.

Tracklist Last of a Dying Breed

1. Last of a Dyin’ Breed
2. One Day at a Time
3. Homegrown
4. Ready to Fly?
5. Mississippi Blood
6. Good Teacher
7. Something to Live For
8. Life’s Twisted
9. Nothing Comes Easy
10. Honey Hole!!!
11. Start Livin’ Life Again
12. Skynyrd Nation (live) (Bonus Track)
13. Gimme Three Steps (live) (Bonus Track)
14. Poor Man's Dream (Bonus Track)
15. Do It Up Right (Bonus Track)

Comentează

Trending