Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Trooper, B.U.G. Mafia, Voltaj, Mihai Mărgineanu și Mandinga la Pro Istoria Fest Târgoviște

Pro Istoria Fest va ajunge în acest sfârșit de săptămână, 8-9 septembrie, în Piața Tricolorului din Târgoviște. Festivalul ajunge chiar de Zilele Orașului Târgoviște, astfel că va sărbători evenimentul cu muzică foarte variată.
Pro Istoria Fest Targoviste 8-9 septembrie

Pro Istoria Fest va ajunge în acest sfârșit de săptămână, 8-9 septembrie, în Piața Tricolorului din Târgoviște. Festivalul ajunge chiar de Zilele Orașului Târgoviște, astfel că va sărbători evenimentul cu muzică foarte variată.

Pro Istoria Fest - Târgoviște

Pro Istoria Fest - Târgoviște

Sâmbătă, 8 septembrie, primii pe scenă vor urca metaliștii de la Trooper. Apoi, Mihai Mărgineanu va încinge atmosfera cu show-ul său plin de energie, iar seara se va încheia pe ritmuri de hip hop cu B.U.G. Mafia.

Duminică, 9 septembrie, spectacolul este deschis de Amna, o prezență noncomformistă. În continuare, publicul va putea dansa pe ritmuri de jazz latino, salsa, merengue și cumbia interpretate de Mandinga. Festivalul va fi încheiat de Voltaj, care îi va bucura pe cei prezenți cu cele mai cunoscute hit-uri.

„Curtea Domnească Târgoviște a fost printre primele locații pe care le-am inclus în circuitul Pro Istoria Fest, înca de anul trecut, pentru că ne-am dorit ca povestea cetății să fie cunoscută de cât mai mulți oameni. Ne face o deosebită plăcere să ne întoarcem aici, în cadrul Zilelor Orașului Târgoviște, unul dintre cele mai importante evenimente locale și vă invităm să petreceți 2 zile încărcate de istorie și muzică bună!” a declarat Zoli Toth, membru al trupei Sistem, președinte al Asociației Star Education - organizator al Pro Istoria Fest.

În ambele zile de festival, concertele încep la ora 19:00, iar intrarea este liberă.

Târgoviște

Târgoviște

Festivalul Pro Istoria Fest este organizat în parteneriat cu Primăria Târgoviște. La evenimentul dedicat orașului Târgoviște vor participa și artiști hand-made, meșteșugari și folcloriști din întreaga lume, iar vizitatorii sunt așteptați să ia parte la manifestări ce promovează valorile, tradițiile și obiceiurile locale.

Orașul Târgoviște a fost pentru prima dată menționat ca și capitală a Țării Românești în 1427, alături de Argeș, iar Curtea Domnească este atestată în timpul lui Mircea cel Bătrân. După mijlocul secolului al XV-lea, fortificațiile curții domnești devin cele mai mari din țară. Curtea Domnească a avut un important rol în defensiva țării, reprezentând totodată și reședința unor importanți conducători din istorie.

Citește mai multe despre B.U.G. MafiaMandingaMihai MărgineanuTrooperVoltaj
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Petrecere de lansare a noului album Manowar în Fire Club

Manowar va lansa noul album The Lord Of Steel (Retail Edition), iar apariția acestuia va fi marcată și în România...

Închide