Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Tori Amos lansează un nou album - urmărește primul videoclip

Tori Amos va lansa pe 2 octombrie o culegere de hituri reinregistrate împreună cu orchestra simfonica The Metropole Orchestra din Amsterdam. Primul videoclip poarta numele Flavor si poate fi urmarit mai jos.
Tori Amos

Tori Amos

Tori Amos, câștigătoare a numeroase discuri de platină, va lansa pe 2 octombrie o culegere de hituri reînregistrate împreună cu orchestra simfonica The Metropole Orchestra din Amsterdam, care a mai colaborat cu artista britanică la albumul Night Of Hunters din 2011. Discul poartă numele Gold Dust și a fost produs de artistă în colaborare cu John Phlip Shenale iar primul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa Flavor și poate fi urmărit mai jos. Clipul surprinde foarte bine artistic diversitatea de toate felurile din cea mai mare metropolă ale lumii - New York.

Tori Amos

Tori Amos (Foto: www.facebook.com)

Cu peste 13 milioane de albume vândute în intreaga lume și mai multe nominalizări la premiile Grammy, Tori Amos este una dintre cele mai de succes și influente artiste ale generației sale.

Un adevarat pionier pe mai multe planuri, ea a fost prima artistă a unei case de discuri majore care a oferit o piesa pentru download, a avut melodii ce au fost transformate în romane grafice și a produs videoclipuri inovatoare de-a lungul întregii cariere. Este renumita pentru fanii săi pasionali și extrem de fideli, turneele sale de succes atât la public, cât și la critici, precum și pentru prestațiile live de excepție.

Tori Amos este implicata în acțiuni umanitare, este co-fondatoare a RAINN (Rețeaua Naționala Împortiva Violului, Abuzului și Incestului), care este cea mai mare organizație ce lupta împotriva agresiunii sexuale din Statele Unite.

Tracklist Gold Dust

 1. Flavor (Abnormally attracted to sin, 2009)
 2. Yes, Anastasia (Under the pink, 1994)
 3. Jackie's strength (From the choirgirl hotel, 1998)
 4. Clound on my tongue (Under the pink, 1994)
 5. Precious things (Little earthquakes, 1992)
 6. Gold dust (Scarlet's walk, 2002)
 7. Star of wonder (Midwinter graces, 2009)
 8. Winter (Little earthquakes, 1992)
 9. Flying dutchman (Cara b del single "China", 1992)
 10. Programmable soda (American doll posse, 2007)
 11. Snow cherries from France (Tales of a Librarian, 2003)
 12. Marianne (Boys for Pele, 2006)
 13. Silent all these years (Little earthquakes, 1992)
 14. Girl disappearing (American doll posse, 2007)

RECOMANDARE:Cumpără un album Tori Amos

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eric Clapton anunță un nou album și turneu aniversar

Pentru a sarbatori 50 de ani de cariera Eric Clapton va lansa anul viitor un nou album de studio. Pana...

Închide