Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Tirul cu echipamente pirotehnice al trupei Motley Crue implicat într-un accident rutier

Tirul cu echipamente pirotehnice al celor de la Motley Crue a fost implicat într-un accident rutier. Acesta s-a răsturnat, iar toate lucrurile din el s-au împrăștiat în câmp, motiv pentru care Motley Crue și Kiss au amanat cu o zi concertele din Detroit.
Tirul cu pirotehnici al trupei Motley Crue s-a răsturmat

Tirul cu pirotehnici al trupei Motley Crue s-a răsturmat

Trupele Motley Crue și Kiss se îndreptau către Detroit pentru a pune în scenă două show-uri explozive, când tirul cu exhipamente pirotehnice al celor de la Motley Crue a fost implicat într-un accident rutier. Acesta s-a răsturnat, iar toate lucrurile din el s-au împrăștiat în câmp.

Tirul cu pirotehnici al trupei Motley Crue s-a răsturmat

Tirul cu pirotehnici al trupei Motley Crue s-a răsturmat (Foto: twitter.com)

Întrucât formațiile țin foarte mult să ofere un spectacol de neuitat publicului, acestea au amânat concertele cu o zi.

Și Motley Crue și Kiss au postat pe Twitter și Facebook imagini cu tirul răsturnat și mesaje în care au precizat că nimeni nu a fost rănit în urma coliziunii și că totul este în regulă. Grupul a ținut să sublinieze că amână spectacolul cu o zi pentru a putea folosi toate elementele pirotehnice în concertul din Detroit.

Tirul cu pirotehnici al trupei Motley Crue s-a rasturnat

Tirul cu pirotehnici al trupei Motley Crue s-a rasturnat (Foto: www.facebook.com)

Citește mai multe despre KISSMotley Crue
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzică disco și Kangoo în OK Corral, Disco Years - VIDEOCLIP

Cei de la OK Corral au vrut să atragă atenția publicului cu noul videoclip, astfel că au apelat la unul...

Închide