Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ti amo - "Cele două cuvinte" de la TAXI se spun greu și în italiană - VIDEO

Hitul trupei TAXI, "Cele două cuvinte" are o nouă parodie oficială. Versiunea în limba italiană a apărut de curând pe Youtube, fiind însoțită și de filmări de tip making of. Italienii au demonstrat că au simțul umorului când vine vorba de imposibila declarație de dragoste. Urmareste clipul pe InfoMusic.

Publicat

pe

Secventa din parodia italiana dupa Cele doua cuvinte
Secventa din parodia italiana dupa Cele doua cuvinte

Hitul trupei TAXI, "Cele două cuvinte" are o nouă parodie oficială. Versiunea în limba italiană a apărut de curând pe Youtube, fiind însoțită și de filmări de tip making of. Italienii au demonstrat că au simțul umorului când vine vorba de imposibila declarație de dragoste. Coverul respectă canoanele celui original: mai mulți bărbați  se succed în încercarea de a rosti acele (două) cuvinte.

Secventa din parodia italiana dupa Cele doua cuvinte

Secventa din parodia italiana dupa Cele doua cuvinte

Cântat de Francesco "Ciccio" Anastasi, videoclipul îi are ca protagoniști pe Nicola Anastasi, Ciccio Anastasi, Enzo Amato, Vito Pipitone, Danilo Di Gaetano, Vincenzo Coppola, Giuseppe Vanella, Michele Anastasi și Simone Giancalone.

Video:  Ti amo - Parodie după "Cele două cuvinte"

Varianta italiană este cea de-a patra versiune a videoclipului românesc lansat de TAXI. Urmăriți-le pe celelalte trei - din Republica Moldova, Polonia și Suedia - într-un articol anterior pe InfoMusic.

Melodia "Cele două cuvinte" este una dintre piesele ce vor putea fi ascultate live, pe 3 octombrie la Sala Palatului, în cadrul spectacolului "Taxi – Trilogia celor 2 cuvinte". Nu uitați de concursul nostru cu invitații duble la concert.

Trending