Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Ti amo - "Cele două cuvinte" de la TAXI se spun greu și în italiană - VIDEO

Hitul trupei TAXI, "Cele două cuvinte" are o nouă parodie oficială. Versiunea în limba italiană a apărut de curând pe Youtube, fiind însoțită și de filmări de tip making of. Italienii au demonstrat că au simțul umorului când vine vorba de imposibila declarație de dragoste. Urmareste clipul pe InfoMusic.
Secventa din parodia italiana dupa Cele doua cuvinte

Secventa din parodia italiana dupa Cele doua cuvinte

Hitul trupei TAXI, "Cele două cuvinte" are o nouă parodie oficială. Versiunea în limba italiană a apărut de curând pe Youtube, fiind însoțită și de filmări de tip making of. Italienii au demonstrat că au simțul umorului când vine vorba de imposibila declarație de dragoste. Coverul respectă canoanele celui original: mai mulți bărbați  se succed în încercarea de a rosti acele (două) cuvinte.

Secventa din parodia italiana dupa Cele doua cuvinte

Secventa din parodia italiana dupa Cele doua cuvinte

Cântat de Francesco "Ciccio" Anastasi, videoclipul îi are ca protagoniști pe Nicola Anastasi, Ciccio Anastasi, Enzo Amato, Vito Pipitone, Danilo Di Gaetano, Vincenzo Coppola, Giuseppe Vanella, Michele Anastasi și Simone Giancalone.

Video:  Ti amo - Parodie după "Cele două cuvinte"

Varianta italiană este cea de-a patra versiune a videoclipului românesc lansat de TAXI. Urmăriți-le pe celelalte trei - din Republica Moldova, Polonia și Suedia - într-un articol anterior pe InfoMusic.

Melodia "Cele două cuvinte" este una dintre piesele ce vor putea fi ascultate live, pe 3 octombrie la Sala Palatului, în cadrul spectacolului "Taxi – Trilogia celor 2 cuvinte". Nu uitați de concursul nostru cu invitații duble la concert.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre TAXI
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
BZN va susține la București nu unul, ci două concerte în aceeași zi

Trupa BZN va susține încă un concert la București cu ocazia vizitei de pe 28 octombrie. Cum primul concert anunțat...

Închide