Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Thin Lizzy înregistrează un nou album de studio

Thin Lizzy a inceput lucru la un nou album de studio care este programat spre lansare la inceputul anului viitor. Discu este produs de celebrul Kevin Shirley.

Publicat

pe

Thin Lizzy
Thin Lizzy

Chitaristul Scott Gorham a confirmat faptul ca împreuna cu ceilalți colegi din Thin Lizzy au început lucru la un nou album de studio care este programat spre lansare la începutul anului viitor. Discul, care momentan nu are un nume, este produs de celebrul Kevin Shirley, cunoscut pentru colaborările sale cu formațiile Rush, Led Zeppelin, Dream Theater, Iron Maiden, Slayer, HIM sau Aerosmith.

Thin Lizzy

Legendara formație va prezenta pentru prima oară publicului noile compoziții în cadrul concertului pe care îl vor susține pe 13 decembrie la Dublin.

Cel de-al 13-lea disc al trupei va fi primul material inregistrat fara Phil Lynott, decedat în 1986 la vârsta de 36 de ani, și primul după o pauză de aproape 29 de ani. Componența actuală este compusă din Scott Gorham, Brian Downey, Darren Wharton, Ricky Warwick, Marco Mendoza și Damon Johnson.

La începutul acestui an a fost descoperită o colecție impresionantă de aproape 700 de piese nelansate de Thin Lizzy. Se pare că melodiile erau înregistrate pe 150 de casete care au ajuns la Universal Music, care vrea să lanseze o parte din ele într-un box-set. În plus, înregistrările includ versiuni diferite ale celor mai cunoscute piese Thin Lizzy. Scott Gorham și Brian Downey vor alege cântecele ce vor urma să fie lansate.

În prezent, celebra formație, creatoare a hit-ului Whiskey In A Jar, se afla in plin turneu european care din păcate nu ajunge și în România. Ultimul material discografic lansat de Thin Lizzy a fost Thunder And Lightning în 1983.

Trending