Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

The Who lanseaza DVD-ul Live in Texas '75

Disponibil pana acum doar ca bootleg, clasicul concert Live in Texas, pe care trupa The Who l-a sustinut in Houston, Texas pe 20 noiembrie 1975 va fi lansat oficial pe 9 octombrie.

Publicat

pe

The Who
The Who │ FOTO: www.facebook.com

Disponibil până acum doar ca bootleg, clasicul concert Live in Texas, pe care trupa The Who l-a susținut în Houston, Texas pe 20 noiembrie 1975 va fi lansat oficial pe 9 octombrie. DVD-ul are o duarată de aproximativ 117 minute și a fost complet restaurat și remasterizat de către vechiul colaborator al celebrei formații, Jon Astley.

The Who

The Who │ FOTO: www.facebook.com

Casa de discuri Eagle Rock Entertainment se va ocupa de distribuția acestui produs iar lansarea coincide cu ziua de naștere a lui John Entwistle care ar fi împlinit 68 de ani. Acesta a fost votat în 2011 de cititorii revistei Rolling Stone ca cel mai bun basist din toate timpurile. La rândul lor, editorii cunoscutei publicații au declarat că solo-ul lui Entwistle de pe My Generation este probabil cel mai faimos solo de chitară bas din istoria muzicii rock.

The Who Live in Texas '75 a fost filmat la doar cinci ani de la înregistrarea albumului Live At Leeds, considerat cel mai bun album live al tuturor timpurilor, și ne arată o trupă cu adevarat revoluționară care a schimbat toate regulile hard rock-ului. Chiar și ascultătorii de muzică punk apreciau și respectau trupa The Who.

Tracklist The Who Live in Texas '75

  1. Substitute
  2. I Cant Explain
  3. Squeeze Box
  4. Baba ORiley
  5. Boris The Spider
  6. Drowned
  7. However Much I Booze
  8. Dreaming From The Waist
  9. Behind Blue Eyes
  10. Amazing Journey
  11. Sparks
  12. Acid Queen
  13. Fiddle About
  14. Pinball Wizard
  15. Im Free
  16. Tommys Holiday Camp
  17. Were Not Going To Take It / See Me, Feel Me / Listening To You
  18. Summertime Blues
  19. My Generation
  20. Join Together
  21. Naked Eye
  22. Roadrunner
  23. Wont Get Fooled Again
  24. Magic Bus
  25. My Generation Blues
Comentează

Trending