Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO

The Sons of Odin pe coloana sonoră a noului joc Smite - TRAILER

The Sons of Odin de la Manowar in noul joc Smite - Battlefield of the Gods. Metal de prima clasa si masacru intre zei pentru orice metalist gamer.
Smite The Sons of Odin Manowar

Smite - noul joc cu soundtrack Manowar

Când avem Manowar într-un un joc online care se recomandă drept câmp de luptă al zeilor, trebuie să ne așteptăm la ceva incitant și plin de adrenalină pentru toți rockerii metaliști. Hi-Rez Studios lansează la începutul anului următor un nou joc de acțiune ce se numește Smite și a cărui coloană sonoră va purta semnătura lui Joey DeMaio și Manowar. Aflându-se în stadiul beta, putem vedea deja imagini din Smite asezonate cu metal de primă clasă din piesa The Sons of Odin a celor de la Manowar.

Smite The Sons of Odin Manowar

Smite - noul joc cu soundtrack Manowar

Dezvoltatorii descriu jocul ca fiind asemănător cu DoTA, dar mai bun. În primul rând, în loc să privești acțiunea de sus, Hi-Rez și-au propus să pună gamerii în mijlocul acțiunii oferind o perspectivă 3rd person. Și deplasarea personajului pe hartă este mai intimă, fâcându-se cu tastele WASD și nu cu click-uri de mouse.

Manowar are o istorie bogată de fantasy și mitologie. Am avut aceeași viziune pentru Smite și ne-am hotărât să începem cu The Sons of Odin și să adăugăm mai multe compoziții originale a lui JHoey DeMaio și Manowar pe parcurs.

Todd Harris, Chief Operating Officer al Hi-Rez

Și fondatorul formației Manowar s-a declarat încântat de această nouă colaborare. Joey DeMaio speră să unească viitorii amatori ai jocului Smite cu grupările de fani Manowar, Army of the Immortals și Manopwarriors.

Suntem foarte entuziasmați de această colaborare. Famii metalului și gamerii au multe în comun, iar Smite în mod special se potrivește cu muzica noastră. Abia așteptăm să unim jucătorii de Smite cu Manowarriors din toată lumea.

Joey DeMaio, Manowar

Smite va fi lansat în primul trimestru al anului viitor. Jucătorii vor avea posibilitatea de a-și alege un zeu și de a se înscrie în lupte de 5 la 5, unde vor trebui să se folosească de puterile specifice și de strategiile echipei pentru a-și nimicii adversarii. Smite va putea fi descărcat gratuit pe PC, iar până va fi disponibil cei care vor să-l încerce se pot înscrie pentru a primi o invitație de testare Closed Beta pe site-ul oficial smitegame.com.

Manowar - headliner în cea de-a doua zi de OST Fest 2012

Manowar se pregătește să pornească la drum. În octombrie va începe turneul The Lord Of Steel World Tour ce cuprinde concerte în Europa și în Statele Unite. Tot în luna octombrie va apărea și noul album The Lord of Steel, varianta digitală va fi disponibilă pe 9 octombrie, iar CD-ul pe 19 octombrie.

Smite Battleground of the Gods - TRAILER

Citește mai multe despre Manowar
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Hot Chili Peppers a lansat două noi single-uri pe vinil - Never Is A Long Time & Love Of Your - AUDIO

Red Hot Chili Peppers a lansat cel de-al treilea set de piese înregistrate odată cu ultimul disc I'm With You....

Închide