Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

The Rolling Stones lansează un album aniversar

The Rolling Stones sarbatoreste 50 de la infiintare prin lansarea unui album aniversar in luna noiembrie. Acesta va conține pe lângă piesele celebre ale trupei și două piese noi - Gloom And Doom și One Last Shot.
rolling-stones

The Rolling Stones

Legendara formație The Rolling Stones a anunțat că documentarul Crossfire Hurricane, ce urmăreste povestea trupei de la începuturile carierei pînă la perioada de glorie și dincolo de ea, va fi difuzat de postul de televiziune HBO pe 15 noiembrie.

Materialul a fost realizat pentru a sărbătorii 50 de ani de la înființarea formației și a fost regizat de Brett Morgan. Acesta a declarat: "documentarul este un experiment, o calătorie unică a trupei Stones de la statutul de necunoscuți până la cel de staruri rock and roll”.

rolling-stones

The Rolling Stones (Foto: www.rollingstones.com)

Trupa a mai dezvăluit că va lansa un album de hituri, în luna noiembrie, iar documentarul de turneu The Rolling Stones: Charlie Is My Darling - Ireland 1965 va avea premiera pe 29 septembrie la festivalul de film de la New York.

Discul best of va conține pe lângă clasicele Start Me Up, (I Can't Get No) Satisfaction, Honky Tonk Women sau Jumping Jack Flash și două piese noi - Gloom And Doom și One Last Shot și va fi disponibil în patru variante: triplu CD cu booklet de 24 de pagini, triplu CD editie deluxe cu booklet cartonat de 36 de pagini și 5 cărti poștale, o ediție super-deluxe cu 4 CD-uri cu un total de 80 de piese, un poster și alte surprize pentru fani, plus un box-set de viniluri de 12 inci cu nu mai putin de 50 de piese.

Lansarea din 13 noiembrie a colectiei GRRR! coincide cu patru concerte speciale pe care trupa le va susține - două pe Arena O2 din Londra, și două la Barclays Center din Brooklyn, SUA.

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorul ultimei invitații duble la concertul REZIDENT EX

Vezi lista de castigatori ai concursului online cu invitatii duble la concertul KEMPES si REZIDENT EX.

Închide