Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

The Rolling Stones: Crossfire Hurricane are premiera simultan în 250 de cinematografe

Noul documentar despre trupa The Rolling Stones, intitulat Crossfire Hurricane va avea premiera pe 18 octombrie simultan în cinematografele din Marea Britanie și Irlanda.
The Rolling Stones

The Rolling Stones

Noul documentar despre trupa The Rolling Stones, intitulat Crossfire Hurricane va avea premiera pe 18 octombrie în cinematografele din Marea Britanie.

The Rolling Stones

The Rolling Stones (Foto: www.rollingstones.com)

Regizat de Brett Morgen, documentarul prezintă istoria formației începând cu spectacolele și călătoriile din 1960 și până în prezent. Crossfire Hurricane include imagini nemaivăzute și comentarii din partea lui Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Ronnie Wood, Bill Wyman și Mick Taylor, după cum puteți vedea în trailerul de mai jos.

Pelicula va fi prezentată la Festivalul de Film de la Leicester Square, Londra, iar momentul va fi transmis live în peste 250 de cinematografe din Marea Britanie. În plus, cei prezenți în sălile de cinema vor avea ocazia să vadă interviuri cu membrii trupei de la eveniment. Crossfire Hurricane va fi lansat la nivel internațional în noiembrie.

Trailer: The Rolling Stones - Crossfire Hurricane

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Who lanseaza DVD-ul Live in Texas '75

Disponibil pana acum doar ca bootleg, clasicul concert Live in Texas, pe care trupa The Who l-a sustinut in Houston,...

Închide