Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

The Rolling Stones: Crossfire Hurricane are premiera simultan în 250 de cinematografe

Noul documentar despre trupa The Rolling Stones, intitulat Crossfire Hurricane va avea premiera pe 18 octombrie simultan în cinematografele din Marea Britanie și Irlanda.
The Rolling Stones

The Rolling Stones

Noul documentar despre trupa The Rolling Stones, intitulat Crossfire Hurricane va avea premiera pe 18 octombrie în cinematografele din Marea Britanie.

The Rolling Stones

The Rolling Stones (Foto: www.rollingstones.com)

Regizat de Brett Morgen, documentarul prezintă istoria formației începând cu spectacolele și călătoriile din 1960 și până în prezent. Crossfire Hurricane include imagini nemaivăzute și comentarii din partea lui Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Ronnie Wood, Bill Wyman și Mick Taylor, după cum puteți vedea în trailerul de mai jos.

Pelicula va fi prezentată la Festivalul de Film de la Leicester Square, Londra, iar momentul va fi transmis live în peste 250 de cinematografe din Marea Britanie. În plus, cei prezenți în sălile de cinema vor avea ocazia să vadă interviuri cu membrii trupei de la eveniment. Crossfire Hurricane va fi lansat la nivel internațional în noiembrie.

Trailer: The Rolling Stones - Crossfire Hurricane

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Who lanseaza DVD-ul Live in Texas '75

Disponibil pana acum doar ca bootleg, clasicul concert Live in Texas, pe care trupa The Who l-a sustinut in Houston,...

Închide