Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Mission: A Desolat Experience live cu Loco Dice, tINI, Guti și Hector - UPDATE

Pe 6 octombrie la Arenele Romane din București, The Mission prezintă o nouă experiență muzicală. A Desolat Experience este un concept adus în premieră în România, unde vor veni Loco Dice, tINI, Guti, Hector și Premiesku.

Publicat

pe

UPDATE: Evenimentul A Desolat Experience își schimbă locația. Show-ul va avea loc la Sala Polivalentă, unde beneficiează de un spațiu mai mare de desfășurare pentru set-up-ul special.

The Mission prezintă o nouă experiență muzicală. A Desolat Experience este un concept de petrecere adus în premieră în România, unde publicul va avea ocazia să îi cunoască pe Loco Dice, tINI, Guti, Hector și Premiesku.

În afară de aceștia, la eveniment vor mai urca la pupitru mulți alți DJ printre care Marco Carola, David Squillance, Stacey Pullen, Tobi Neumann, The Mountain People, Gaiser și Martin Buttrich.

Loco Dice este apreciat pentru abilitatea sa rară de a îmbina sunetele diverse ce transmit o paletă largă de stări și sentimente, sfidând concepțiile generale ale DJ-ilor. Acesta reușește să asocieze perspectviele sale în materie de muzică într-un mod delicat, astfel încât sunetele pe care le produce au o inspirație extrem de vastă și influențe extrem de pregnante din aria hip hip a anilor '90.

tINI este considerată una dintre cele mai sexy personaje feminine de pe scena muzicii tehno și house din Germania. Contactul cu muzica a avut loc de tânără, începând să cânte la tobe la vârsta de 7 ani. În timp, a realizat că visul său era să devină DJ, iar în 2003 a început să susțină show-uri frecvente în diferite locații.

Guti este plin de sensibilitate în aria muzicală pe care o abordează. Este pasionat de jazz și reușește să transforme sunetele cântate la pian în povești uimitoare ce sunt ascultate pe stadioane. A cântat rock și a avut succes, având numeroase discuri de aur în America de Sud. În 2006 a decis să abordeze muzica house, pe care a îmbinat-o cu sound-urile de jazz și influențele sud-americane. În scurt timp a devenit unul dintre cei mai creativi producători latino americani de pe scena muzicii house.

Guti

Guti

Hector este originar din Guadalajara, Mexic și iubește la nebunie muzica. La 16 ani a plecat în Europa pentru a experimenta muzica unor nume importante de DJ. A fost rezident la Bar Americas, unul dintre cele mai cunoscute localuri din Mexic, dar a decis să plece în Anglia, unde s-a îndrăgostit de scena muzicală. A participat la numeroase show-uri în Ibiza și s-a împrietenit cu Simon Rigg, șeful Phonica Records, cea mai importantă casă de discuri de muzica house și tehno din Marea Britanie.

Hector

Hector

Premiesku este un trio senzațional românesc, format din Livio, Roby și George G. Aceștia au reușit, în premieră, să realizeze un show analog live cu 3 console special create, făcute din diverse piese ale unor mașinării analog. Consolele au fost create special în atelierul unui vechi prieten. Viziunea lor este aceea de a face muzică electronică fără ajutorul calculatorului. Cu acest tip de setup revoluționar, au intrat în era sound-ului analog.

Bilete A Desolat Experience

UPDATE: Din cauza schimbării locației, prețurile biletelor au suferit modificări. Astfel, biletele achiziționate până în ziua evenimentului au prețul de 30 de lei, cele cumpărate la intrare costă 50 de lei, iar biletele VIP sunt 80 de lei.

Biletele achiziționate până în ziua evenimentului au prețul de 40 de lei. Acestea pot fi achiziționate național și internațional, online pe bilete.ro, în oficiile Poștei Române semnalizate de Bilete.ro și la punctele de vânzare Studio Martin (Bd Iancu de Hunedoarea nr 61), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab nr 16).

Biletele achiziționate de la intrare în ziua evenimentului costă 60 de lei.

Biletele VIP au prețul de 100 de lei. Pentru VIP și rezervări contactați numărul: (+40) 722 399228

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis la eveniment. Publicul este rugat să aibă la el un act de indentitate pentru control. 

2 comentarii

Trending