Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

The Cranberries pornesc în turneu pe 2 octombrie, Bucureștiul e pe traseu

Irlandezii de la The Cranberries și-au terminat vacanța și în curând își vor împacheta bagajele de drum. Pe 2 octombrie, cei patru "zombies" vor începe asaltul a peste 30 de orașe, printre care și București. Turneul "In Support of Roses" îi va aduce în capitală pe 11 octombrie cu prilejul concertului organizat la Romexpo de Events.
The Cranberries

The Cranberries

Irlandezii de la The Cranberries și-au terminat vacanța și în curând își vor împacheta bagajele de drum.  Pe 2 octombrie, cei patru "zombies" vor începe asaltul a peste 30 de orașe, printre care și București. Turneul "In Support of Roses" îi va aduce în capitală pe 11 octombrie cu prilejul concertului organizat la Romexpo de Events.

The Cranberries

The Cranberries

Primul album al trupei din ultimii zece ani, Roses a fost lansat în aceasta primăvară la Cooking Vinyl Records fiind primit cu entuziasm atât de critici, cât și de fani.

"Melanjul lor muzical, un fusion între The Smiths și Sinéad O'Connor a fost privit ciudat la începutul anilor `90, atunci când a depășit granițele Irlandei, dar trupa a crescut fulgerător și vânzările discurilor lor de asemenea. E deci o ușurare ca LP-ul ce marchează comeback-ul The Cranberries strălucește cu reverii pop celtice. Există momente lirice ("Schizophrenic Playboy"), dar Roses ne aduce aminte tuturor ca voci precum britanicele Adele sau Florence de la Florence and the Machine îi datorează o mică parte din succesul lor lui Dolores O’ Riordan", spune revista Rolling Stones într-o recenzie a celui de-al șaselea disc din cariera trupei.

Daily Mail a  acordat 4 stele albumului, spunând că "revenit după zece ani, cvartetul irlandez sună proaspăt. "Waiting In Walthamstow" este o baladă demnă de The Kinks."

De-a lungul timpului, The Cranberries au vândut peste 40 de milioane de albume în întreaga lume, au lansat patru albume în Billboard 200 Top 20, opt single-uri în Top 20 - Hot Modern Rock Tracks și au câștigat numeroase premii.

Bilete la concertul The Cranberries

Biletele la concertul The Cranberries de la București sunt disponibile la prețurile de 220 lei - Parter Golden Ring și 160 lei - Parter Silver Ring pe eventim.ro.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Basistul trupei Iron Maiden iși lansează primul album solo

Basistul trupei Iron Maiden, Steve Harris,va lansa primul său album solo, intitulat British Lion, pe 24 septembrie. Discul contine zece...

Închide