Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

The Cranberries pornesc în turneu pe 2 octombrie, Bucureștiul e pe traseu

Irlandezii de la The Cranberries și-au terminat vacanța și în curând își vor împacheta bagajele de drum. Pe 2 octombrie, cei patru "zombies" vor începe asaltul a peste 30 de orașe, printre care și București. Turneul "In Support of Roses" îi va aduce în capitală pe 11 octombrie cu prilejul concertului organizat la Romexpo de Events.

Publicat

pe

The Cranberries
The Cranberries

Irlandezii de la The Cranberries și-au terminat vacanța și în curând își vor împacheta bagajele de drum.  Pe 2 octombrie, cei patru "zombies" vor începe asaltul a peste 30 de orașe, printre care și București. Turneul "In Support of Roses" îi va aduce în capitală pe 11 octombrie cu prilejul concertului organizat la Romexpo de Events.

The Cranberries

The Cranberries

Primul album al trupei din ultimii zece ani, Roses a fost lansat în aceasta primăvară la Cooking Vinyl Records fiind primit cu entuziasm atât de critici, cât și de fani.

"Melanjul lor muzical, un fusion între The Smiths și Sinéad O'Connor a fost privit ciudat la începutul anilor `90, atunci când a depășit granițele Irlandei, dar trupa a crescut fulgerător și vânzările discurilor lor de asemenea. E deci o ușurare ca LP-ul ce marchează comeback-ul The Cranberries strălucește cu reverii pop celtice. Există momente lirice ("Schizophrenic Playboy"), dar Roses ne aduce aminte tuturor ca voci precum britanicele Adele sau Florence de la Florence and the Machine îi datorează o mică parte din succesul lor lui Dolores O’ Riordan", spune revista Rolling Stones într-o recenzie a celui de-al șaselea disc din cariera trupei.

Daily Mail a  acordat 4 stele albumului, spunând că "revenit după zece ani, cvartetul irlandez sună proaspăt. "Waiting In Walthamstow" este o baladă demnă de The Kinks."

De-a lungul timpului, The Cranberries au vândut peste 40 de milioane de albume în întreaga lume, au lansat patru albume în Billboard 200 Top 20, opt single-uri în Top 20 - Hot Modern Rock Tracks și au câștigat numeroase premii.

Bilete la concertul The Cranberries

Biletele la concertul The Cranberries de la București sunt disponibile la prețurile de 220 lei - Parter Golden Ring și 160 lei - Parter Silver Ring pe eventim.ro.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

The Cranberries, 11 octombrie Romexpo
Concerte joi, 11 octombrie 2012

The Cranberries

Loc
Romexpo
Comentează

Trending