Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Taylor Swift o va interpreta pe Joni Mitchell într-un nou film

Taylor Swift a fost aleasă să interpreteze rolul lui Joni Mitchell într-un nou film. Publicația Variety relatează că tânăra artista va fi actrița principală în pelicula intitulată Girls Like Us.
Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swift a fost aleasă să interpreteze rolul lui Joni Mitchell într-un nou film. Publicația Variety relatează că tânăra artista va fi actrița principală în pelicula intitulată Girls Like Us.

Taylor Swift

Taylor Swift │ FOTO: www.facebook.com

Proiectul cinematografic reprezintă o adaptare după cartea lui Sheila Weller, în care autoarea analizează impactul pe care celebra artistă de folk-rock îl are asupra sa și asupra colegelor sale, Carole King și Carly Simon, în anii ’70.

Joni Mitchell

Joni Mitchell │ FOTO: www.facebook.com

Se pare că filmul va fi regizat de Katie Jacobs, fost producător executiv al serialului House, care a cumpărat cu ceva timp în urmă drepturile de autor pentru scenariul scris de John Sayles, cunoscut pentru colaborările sale la Honydripper și The Spiderwick Chronicles.

Următorul pas este obținerea aprobării din partea Sony Pictures, dar se pare că acest lucru se va întâmpla în curând, având în vedere că deja se desfășoară o serie de casting-uri pentru celelalte roluri. Până acum se știe că pentru rolul lui Carole King dau probă și Alison Pill din serialul The Newsroom și Olivia Thirlby.

În ceea ce privește celălalt personaj, Carly Simon, candidate pentru rol cunt Allison Williams din serialul HBO Girls și Jessica Pare, cunoscută ca Megan, soția lui Don Draper din cunoscutul serial Mad Men.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gamma Ray lansează un nou DVD

Formatia germana Gamma Ray va lansa pe 30 noiembrie un nou DVD intitulat Skeletons & Majesties Live. Trupa va sustine...

Închide