Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Taylor Swift o va interpreta pe Joni Mitchell într-un nou film

Taylor Swift a fost aleasă să interpreteze rolul lui Joni Mitchell într-un nou film. Publicația Variety relatează că tânăra artista va fi actrița principală în pelicula intitulată Girls Like Us.
Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swift a fost aleasă să interpreteze rolul lui Joni Mitchell într-un nou film. Publicația Variety relatează că tânăra artista va fi actrița principală în pelicula intitulată Girls Like Us.

Taylor Swift

Taylor Swift (Foto: www.facebook.com)

Proiectul cinematografic reprezintă o adaptare după cartea lui Sheila Weller, în care autoarea analizează impactul pe care celebra artistă de folk-rock îl are asupra sa și asupra colegelor sale, Carole King și Carly Simon, în anii ’70.

Joni Mitchell

Joni Mitchell (Foto: www.facebook.com)

Se pare că filmul va fi regizat de Katie Jacobs, fost producător executiv al serialului House, care a cumpărat cu ceva timp în urmă drepturile de autor pentru scenariul scris de John Sayles, cunoscut pentru colaborările sale la Honydripper și The Spiderwick Chronicles.

Următorul pas este obținerea aprobării din partea Sony Pictures, dar se pare că acest lucru se va întâmpla în curând, având în vedere că deja se desfășoară o serie de casting-uri pentru celelalte roluri. Până acum se știe că pentru rolul lui Carole King dau probă și Alison Pill din serialul The Newsroom și Olivia Thirlby.

În ceea ce privește celălalt personaj, Carly Simon, candidate pentru rol cunt Allison Williams din serialul HBO Girls și Jessica Pare, cunoscută ca Megan, soția lui Don Draper din cunoscutul serial Mad Men.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gamma Ray lansează un nou DVD

Formatia germana Gamma Ray va lansa pe 30 noiembrie un nou DVD intitulat Skeletons & Majesties Live. Trupa va sustine...

Închide